- 18,515
- 16,838
- 113
Aferin lan tam güldürmemiş olsan da bi tebessüm ettirdinEn azından ben yazdıklarımda ciddi diilim bu ciddi ciddi aglio
Aferin lan tam güldürmemiş olsan da bi tebessüm ettirdinEn azından ben yazdıklarımda ciddi diilim bu ciddi ciddi aglio
🌹Aferin lan tam güldürmemiş olsan da bi tebessüm ettirdin
Geçen sene be dost 😂 nasıl içime oturduysa hâlâ söylüyorum işte 45 bin mi ne ödemişti 😂 ama yine de yapmıştım dağıtım300bette 1k x aldin ve dağıtım yapmionmuu
Hayat zaten çok ciddi burda anonimim tek eğlencem 🤣Sende ciddi ol yalvarırım
300 un 150xi 45 la 3tl mi net 300 muGeçen sene be dost 😂 nasıl içime oturduysa hâlâ söylüyorum işte 45 bin mi ne ödemişti 😂 ama yine de yapmıştım dağıtım
Sanki 450₺ kazanıp dağıtım yapmışsın gibi konusmussun adaş yine de dağıtım yaptım diye ajsjsGeçen sene be dost 😂 nasıl içime oturduysa hâlâ söylüyorum işte 45 bin mi ne ödemişti 😂 ama yine de yapmıştım dağıtım
Yav adamla birebir aynı aynı x aldım demiyom 😂😂 bu ekran işte şans açık 300 liradan girdim aynı böyle patlamadı hep mavi falan açtı 45 bin civarı vermişti300 un 150xi 45 la 3tl mi net 300 mu
Onu dün yaptık adaş puauauuauSanki 450₺ kazanıp dağıtım yapmışsın gibi konusmussun adaş yine de dağıtım yaptım diye ajsjs
@Fterim1905 hıcam bu kadar hızlı tüyülür mü be hocam
Suat hocam ayrı konuda aç karışmasın vs dedi açtık şimdi@Fterim1905 rol nerde hocam
Rakipleri çoğaltmış suat kardeşimSuat hocam ayrı konuda aç karışmasın vs dedi açtık şimdi
Adam adamSuat hocam ayrı konuda aç karışmasın vs dedi açtık şimdi
Ilk adımdan gidiozRakipleri çoğaltmış suat kardeşim
Aksini iddia eden olmadı zaten hocam geçmiş olsunIlk adımdan gidioz
Hüngür hüngür ağlıyorumAksini iddia eden olmadı zaten hocam geçmiş olsun
Simdi wilwa açılır hocam biraz daha ağlarsan olur bu iş puahaHüngür hüngür ağlıyorum
🤣🤣🤣Neyse dümbüldek kuponu tutturcak 25K çekecek gibi ona yapıscaz mecbur
Hayatta açılmaz onlar dost ilk per gitti ikinci per şov yaparlarSimdi wilwa açılır hocam biraz daha ağlarsan olur bu iş puaha