Açmayayım mı şikayetKanka bekle sabahı
Açmayayım mı şikayetKanka bekle sabahı
Bol şans adaşım
Sana şöyle söyleyim özette izlersin 1 pozisyonda 5 şut çektiler bi defans bi kaleci bi defans bi kaleci 5 şutta çizgiden çıktı mallorcalı kaleci bile kendi kendine gülmeye başladı şok olduKardeşim barça kazanıe 1.42 normal değil hiç geçen hafta Celtic maçında 3.1 gerideyken barça oran 1.70 tı )şuan 1.40 bu çok saçma
Açma bekle kral çökemesler benım rulette kaç defa oldu kazanç yansımadı 1 gün 2 gun inceledıler.Açmayayım mı şikayet![]()
2 üst barca 3 otan gelir demi kral izledigine göreSana şöyle söyleyim özette izlersin 1 pozisyonda 5 şut çektiler bi defans bi kaleci bi defans bi kaleci 5 şutta çizgiden çıktı mallorcalı kaleci bile kendi kendine gülmeye başladı şok oldu
İmalatta içiyorum valla izlemedimSana şöyle söyleyim özette izlersin 1 pozisyonda 5 şut çektiler bi defans bi kaleci bi defans bi kaleci 5 şutta çizgiden çıktı mallorcalı kaleci bile kendi kendine gülmeye başladı şok oldu
AçmaAçmayayım mı şikayet![]()
Kanka 1-0 barça yener bile garanti veremem kumar bu garantisi olmaz ama bi adaleti varsa bu futbolun bu maç en az ilk yarı 5 olmalıydı şu an bence en az 2 olmalı ama kumar bu işte teşvik etmeyim kimseyi2 üst barca 3 otan gelir demi kral izledigine göre
Tamam ben izliyorum ikimizin yerine prenses o fati denen kendini bitiren yıkık çıkar raphinha girer bu iş olurİmalatta içiyorum valla izlemedim
Kral sen hangi şehirdesinİmalatta içiyorum valla izlemedim
ZonguldakKral sen hangi şehirdesin
Panaya hiç almadın mı 😕
Adamlar kayıp diyor sonuçlanmış inceleme
Kahpelet çökmüş paraya
Gecmıste görünmüyor dıyorsuj sıkıntı kankaAdamlar kayıp diyor sonuçlanmış inceleme
Çöktüler tabi geçmiş yok vallahi yok inanılmazKahpelet çökmüş paraya
Barça 1Zonguldak