- 4,371
- 2,109
- 113
🥀🥀
Barça 3 bile atar1.40 oran benim için çok düşük oran Barça 2 gol atar diyim mi taraf 1.5 üst
2 ust de bari 2 atarsa iade gelirde bublar 4 olur 2. yari1.40 oran benim için çok düşük oran Barça 2 gol atar diyim mi taraf 1.5 üst
Son paramSpor kayıp veren site var mı 6k 4 oran tek maç atiom
NolduPusula için şikayet açıcam![]()
Ne olduuu çöktöuPusula için şikayet açıcam![]()
Kanka maçı bitene kadar izledim abartmıyorum 10-0 olsa ilk yarıdan şaşırmazdım öyle bir maç bas yatarsa böyle tek kale oynayab takıdman yatsın raphinhada girer 2. Yarı1.40 oran benim için çok düşük oran Barça 2 gol atar diyim mi taraf 1.5 üst
Yok inceleme devam ediyor diyorN
Ne olduuu çöktöu
Git şu barcaya takım 2 üst yaz 3 oran en kötü iade olur gelirse 18 kSpor kayıp veren site var mı 6k 4 oran tek maç atiom
Kardeşim barça kazanıe 1.42 normal değil hiç geçen hafta Celtic maçında 3.1 gerideyken barça oran 1.70 tı )şuan 1.40 bu çok saçmaOha şu maçın genel 2 üst golu 2 21 ulan yok işte yok işsizlk maaşı olvaktı şimdi
La abi tamamda dumen olsa tek kale öac girmyor 25 şut cekmısler ayar verseler şut cekmezler 2. Yarı patlar bu maç abiKardeşim barça kazanıe 1.42 normal değil hiç geçen hafta Celtic maçında 3.1 gerideyken barça oran 1.70 tı )şuan 1.40 bu çok saçma
230 lira özel orandan aldık jet x de tek el aldım 3k para aldık ama hesaba yansımadı saatlerdir uğraşıtyorum
Kanka bekle sabahı230 lira özel orandan aldık jet x de tek el aldım 3k para aldık ama hesaba yansımadı saatlerdir uğraşıtyorum