- 28,813
- 11,460
- 113
Ben sabahtan beri siteleri yenile yapıyorum yok demek çıkmamış ha dostBen bırakıyorum abi dün 6 tane çekiliş forumu doldurduk birinden bisey çıkmamış nasıl bir şanstır
Ben sabahtan beri siteleri yenile yapıyorum yok demek çıkmamış ha dostBen bırakıyorum abi dün 6 tane çekiliş forumu doldurduk birinden bisey çıkmamış nasıl bir şanstır
Gs takim 3.5 uwt olurGalatasaray tam gaz
Umarım dinleyen olmuştur biz alamadık 50 TL ye bedava 1500 TLBets10 özel oran almayan varsa gs maçında ilk 30 dk gol çıkar 30 oran açmışlar 1k yatırıp max 50 tl oynayabiliyosun değerlendirsin kasası olan gol olursa 50 tl ye 1500 tl ama tek maç 15x çevrimi var ama çekim sınırı yok olsun çevirirseniz deli para yapar
Gelir sacmalqmaqBeyler pusulanin eklediği parayı aviator 10x e attm 2300tl ye de 4.41 oran gs maçına kupon yaptm kalan tek şey 3 korner gelir mi bozam mi
İyi promo ama aktif kullanmıyorumUmarım dinleyen olmuştur biz alamadık 50 TL ye bedava 1500 TL
Osimhen çok yakışıyor GalatasarayimizaVictor Osimhen in bu yaşta bu şartlarda Türkiye de oynaması transferinde kim rol oynadıysa gerçekten çok büyük başarı
86 tlsi benim mi geldi buBeyler pusulanin eklediği parayı aviator 10x e attm 2300tl ye de 4.41 oran gs maçına kupon yaptm kalan tek şey 3 korner gelir mi bozam mi
Gelir elleşmeBeyler pusulanin eklediği parayı aviator 10x e attm 2300tl ye de 4.41 oran gs maçına kupon yaptm kalan tek şey 3 korner gelir mi bozam mi
şu saatten sonra maç kopar 3 korneri bırak 5 korner bile bence rahat olur ama kafanı karıştırmak istemem bütçene göre kıçı kolla kankaBeyler pusulanin eklediği parayı aviator 10x e attm 2300tl ye de 4.41 oran gs maçına kupon yaptm kalan tek şey 3 korner gelir mi bozam mi
Kendine hayrı yok ki unutsun🤣@Barrios damdan dusen dostunu unutma 🥺
Koku geldi o suan kupon yapyorKendine hayrı yok ki unutsun🤣
Ben krizini dindiremedim ki daha wasil ne yaptı bilmiyorum wp dan mi darlayayim acaba bilemedim 😅@Barrios damdan dusen dostunu unutma 🥺
200 lira bedavadan geldi zaten gelirse gelir devamşu saatten sonra maç kopar 3 korneri bırak 5 korner bile bence rahat olur ama kafanı karıştırmak istemem bütçene göre kıçı kolla kanka
Yapis yakqsina birakma abiBen krizini dindiremedim ki daha wasil ne yaptı bilmiyorum wp dan mi darlayayim acaba bilemedim 😅
Benim görüşüm Türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi transfer. Çok daha iyi oyuncular kariyerli oyuncular geldi ama hepsi emekli olmak üzereykenOsimhen çok yakışıyor Galatasarayimiza