- 12,760
- 6,056
- 113
Tebriklwr doktorummmmVerdi golü
Tebriklwr doktorummmmVerdi golü
Tek dostTek mi
Çift mi
Dostlar
Bu nasıl asker kardeşim 7/24 forumdaYok ya lptal değil
Gol geçerli hocam tebrikler dm kırmızı olur mu ?İptal edildi
Oleyyyyy be wonnn ben en başından beri takipteydim biliyorsunuz dostları 😁😁Verdi golü
Aq torun gelmiş bu şafaktan sonra ben mi calisicamBu nasıl asker kardeşim 7/24 forumda
Heryerden saldiriyor aslan kardesim kriz vurdu demi anlarim ben krize girdin belli bu adama el atin yardim edin abi yokmu kimseGol geçerli hocam tebrikler dm kırmızı olur mu ?
Biz bastırdık parasını yaptık kardeşim torun morun bilmem benAq torun gelmiş bu şafaktan sonra ben mi calisicam
Nasrettin hoca damdan düşmüş ayağını kırmış. Komşular demiş hocam doktor çağıralım. Yok demiş o halimden anlamaz, bana damdan düşen birini bulunHeryerden saldiriyor aslan kardesim kriz vurdu demi anlarim ben krize girdin belli bu adama el atin yardim edin abi yokmu kimse
PoşetBiz bastırdık parasını yaptık kardeşim torun morun bilmem ben
Burdayim kardesim burda dustuk dusenin dostu olmazNasrettin hoca damdan düşmüş ayağını kırmış. Komşular demiş hocam doktor çağıralım. Yok demiş o halimden anlamaz, bana damdan düşen birini bulun
Besiktas taraftarı Tümer metine pembe tezkere diye tezahürat yapmıştı aklıma o geldiBiz bastırdık parasını yaptık kardeşim torun morun bilmem ben
Enayi miyim hayatımdan 6 ay çalayımBesiktas taraftarı Tümer metine pembe tezkere diye tezahürat yapmıştı aklıma o geldi
Benim de çok sevdiğim bir söz vardırNasrettin hoca damdan düşmüş ayağını kırmış. Komşular demiş hocam doktor çağıralım. Yok demiş o halimden anlamaz, bana damdan düşen birini bulun
15 ay caldilar be kardesimEnayi miyim hayatımdan 6 ay çalayım
Kumara baslayarak yıllarını caldirdin aq 6 ay ne kiEnayi miyim hayatımdan 6 ay çalayım
Dustuk doktor essekkten dustuk ama bisde essegizBenim de çok sevdiğim bir söz vardır
"Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar"
Her fırsatta dile getiririm