- 5,050
- 4,635
- 113
İnsanlar gittikçe bir işte ustalaşır ben gün geçtikçe unuttum bu oyunları
İnsanlar gittikçe bir işte ustalaşır ben gün geçtikçe unuttum bu oyunları
akıl akıldan üstündür atalarımıza saygısızlık etmeEyv reis kumar konusunda forumda akıl almayı düşünmüyorum egt 5 bet 5 spin 😅
Dünkü paratimci arkadaş var dost onu geçemezsinTekali konusunda benden daha enayi varsa aranızda ben alacağınızı kapatırım o kadar büyük enayilik😅
55-60k diyorum var mı arttiranDünkü paratimci arkadaş var dost onu geçemezsin
Hatırlatma kral o eleemanı 3 posta dövsem rahatlamamDünkü paratimci arkadaş var dost onu geçemezsin
Ohaaa borcmu verdın55-60k diyorum var mı arttiran
Ne 55 i ne k si noluyor la55-60k diyorum var mı arttiran
Yarışırım ödemeden bir daha istedi bir daha verdim bir daha istedi bir daha borç verdimTekali konusunda benden daha enayi varsa aranızda ben alacağınızı kapatırım o kadar büyük enayilik😅
Secil erzan mevUsuNe 55 i ne k si noluyor la
Ayrı bi enayiymişsin55-60k diyorum var mı arttiran
Alacak nedir usta merak ettımYarışırım ödemeden bir daha istedi bir daha verdim bir daha istedi bir daha borç verdim![]()
Bi an hiç bitmeyecek sandım komşuYarışırım ödemeden bir daha istedi bir daha verdim bir daha istedi bir daha borç verdim![]()
Sonuncusunda eşim yeter dediBi an hiç bitmeyecek sandım komşu
6 kişi daha çıkarsa mangal iptal6 olduk yok mu arttıran
Bı hesaptan sadece şunları koyarım masaya varsa arttıran buyursun55-60k diyorum var mı arttiran
Yav kral borc verıp alamadınmıBı hesaptan sadece şunları koyarım masaya varsa arttıran buyursun
Tur bindiririm kardeşim turYarışırım ödemeden bir daha istedi bir daha verdim bir daha istedi bir daha borç verdim![]()