- 5,050
- 4,639
- 113
Geçmiş olsun. Keşke tekten gitmeseydiVbet frwbetle 13 maç yazdık masa tenısı 12 si gelmiş tekten yatmış neden neden neden 15 bin veryodu nedennnnn
Geçmiş olsun. Keşke tekten gitmeseydiVbet frwbetle 13 maç yazdık masa tenısı 12 si gelmiş tekten yatmış neden neden neden 15 bin veryodu nedennnnn
KesinO dediğin bu konunun dışınsa olur
Şu konuda 10 kişi falan kemik kadro var bu dediklerine o konuda katılmam ama onun dışında hak veriyorumdostum su lafimi unutma varliginda senin yaninda olanlar dustugunde senin arkadan vurur unutma seni gormezler...
Keşke doktorum 2 3 maç yatsa uzulmez ınsan offfGeçmiş olsun. Keşke tekten gitmeseydi
yokya bence cikar eminimkiO dediğin bu konunun dışınsa olur
Seninde mi alacağın var hekim bey sıraya alalım seni deArkadaşlar @tekalali6767 nerde gözükmüyor
500 vk vurup gitmisArkadaşlar @tekalali6767 nerde gözükmüyor
Gırıyor ama yazmyor elmas sayısından anladımArkadaşlar @tekalali6767 nerde gözükmüyor
Bana sakın ona borç verdim demeSeninde mi alacağın var hekim bey sıraya alalım seni de![]()
MaalesefBana sakın ona borç verdim deme
Cidden noldu ya takip edemedimSeninde mi alacağın var hekim bey sıraya alalım seni de![]()
Sıfır misin anlamadım tüm alacaklılaeı etiketliyonArkadaşlar @tekalali6767 nerde gözükmüyor
Sherlock HolmesGırıyor ama yazmyor elmas sayısından anladım
Valla şu an bilinen drogba ve ben başka kimler var bilmiyorum 🤣Cidden noldu ya takip edemedim
Yok la yazardı konuya görmedim deSıfır misin anlamadım tüm alacaklılaeı etiketliyon
Benim duyduklarıma göre kimin alacağı var diye yorum yazsan güzel tepkime kasarsınValla şu an bilinen drogba ve ben başka kimler var bilmiyorum 🤣
HshshshdhhahahnabxSıfır misin anlamadım tüm alacaklılaeı etiketliyon
Ben varım endkdValla şu an bilinen drogba ve ben başka kimler var bilmiyorum 🤣