Sen diyince fark ettim hatta 5 😂😂Dördüncü kim
Sen diyince fark ettim hatta 5 😂😂Dördüncü kim
Azdan az çoktan çok giderİban zaten kayıtlı rahat ol
Bu arada ister inan ister inanma öyle büyük vurgun filan hiç yapmadım ben sadece kazanca göre dağıtım oranını yüksek tutarım
Zaten geri sitelere verecem diyip dostlara dağıtırım benim yerime onlar versin ihtiyacını görsün diye
Cidden yani öyle büyük para hiç kazanmadım
Hep bir ileri bir geri
Varken dağıttık işte elimden geldiğinceGüzel hareketler yaptın uğraşıyoruz vs ama buradan ben dahil bi çok kişi eline bir şey geçince konuda olsan da olmasan da bi dem ziyaret eder
İçlerinde geçen bizim ortaklıkta senden alttan para alan adam var mı hassas bir soru bu 😅Sen diyince fark ettim hatta 5 😂😂
Kürekle striptiz gelir mi dostSalih oynaktır falan ama iyi adamdır
Yok sen tanımıyorsun kanka sevdiğim bir dostumdu forumdan değil 😂İçlerinde geçen bizim ortaklıkta senden alttan para alan adam var mı hassas bir soru bu 😅
Böyle serengetenin içine sokam ne çok kanun varmişBiliyorum olum senin dağıtımlarını yaparken ben bi ara payfixim kapandı aq 20-30 kişiye bi günde para göndermiştim birisi selam vermez sana ölsen serengeti kanunu
Direk fırının içinden gelirse 4 kağıt çalışırKürekle striptiz gelir mi dost
Nsnsksk iyi o zaman kanka sevindimYok sen tanımıyorsun kanka sevdiğim bir dostumdu forumdan değil 😂
masai mara kanunları daha esnekBöyle serengetenin içine sokam ne çok kanun varmiş
Kanıtla Kayıtlı olduğunuİban zaten kayıtlı rahat ol
Bu arada ister inan ister inanma öyle büyük vurgun filan hiç yapmadım ben sadece kazanca göre dağıtım oranını yüksek tutarım
Zaten geri sitelere verecem diyip dostlara dağıtırım benim yerime onlar versin ihtiyacını görsün diye
Cidden yani öyle büyük para hiç kazanmadım
Hep bir ileri bir geri
Ferdiyi özledikBöyle serengetenin içine sokam ne çok kanun varmiş
Aynen FerrdiiiiiiiiiFerdiyi özledik
Rahmetli ferdi baba gitti adam beAynen Ferrdiiiiiiiii
dostum su lafimi unutma varliginda senin yaninda olanlar dustugunde senin arkadan vurur unutma seni gormezler...Varken dağıttık işte elimden geldiğince
Yokken isteyecek kapı oldu
O dediğin bu konunun dışınsa olurdostum su lafimi unutma varliginda senin yaninda olanlar dustugunde senin arkadan vurur unutma seni gormezler...