- 18,515
- 16,838
- 113
Abone ol kanka 😅Atda yarım kılo kıyma alim 300 le bi karnıyarık yerim kumar kötü şey
Abone ol kanka 😅Atda yarım kılo kıyma alim 300 le bi karnıyarık yerim kumar kötü şey
Mesela zaten o. Parayı tutmayı bilmiyoruzLa aslında boşa tribe giriyoruz 300-500 tl den 1 günde 20-30k oluyo sende kaç kere yapmışsındır sadece kenara 3-5 kenara kasa atmak lazım hırs anında yalan etmeden orda dursa geri çözülüyorda işte
Hayır'dır paran mı kaldı bizdeSakın inanma tuzak
Mevzuyu çözdum kanka ama en kotu 4 5 k indiririm burdan ses etmeKanka biz erkenden bu saçları boşuna agartmadik, bu hayatın her oyununu oynadık kimi zamn yendik, kimi zamn yenildik
4 yeterMevzuyu çözdum kanka ama en kotu 4 5 k indiririm burdan ses etme
Kanka işte yapacam diye böyle şartlandırdığında olmuyo bir şeyler izlerken takip edeyim arada diyip keyiflik oynarken hep tak tak oluyoO her zaman olmuyor aq atayım sana 300 4 yap haydi 2 saat içinde
5500*4 yeter
Kardeşim zenginler beni etiketlemesin iban at dedin sandımMesela zaten o. Parayı tutmayı bilmiyoruz
Forumda çok iyi oyuncular var aslında hayatımda bir arada görmediğim rakamları kazanıyorlar iyiler fakat sonu yok işte tutulmuyor bu para
En iyi oyuncu da @Mrlbra
Kusura bakma ama bı bok indiremezsin birazdan ne demek istediğimi anlarsinMevzuyu çözdum kanka ama en kotu 4 5 k indiririm burdan ses etme
Şuan kendimi düşünüyorum
Zuahhaha @MrlbraSakın inanma tuzak
Keşke bizde kendimizi düşünseydik zamanındaŞuan kendimi düşünüyorum
Arkadaş ciddi olduğumu kavrayamamıiZuahhaha @Mrlbra
Bir gun burda 30 40 dagıtıvam işte siz o gün bayramı görün elbet bir gün4 yeter
700küsürdü la 400 olsa iyi400 er k kaybedenler kulübü başkanı Valenciennes ve tek üyesi yasyn55
Olum borcum varmış gibi konuşma aq benim mi haberim yok sana borcum vardaKeşke bizde kendimizi düşünseydik zamanında
Ben 250tlyi 20k yaptım dün gece meselaMesela zaten o. Parayı tutmayı bilmiyoruz
Forumda çok iyi oyuncular var aslında hayatımda bir arada görmediğim rakamları kazanıyorlar iyiler fakat sonu yok işte tutulmuyor bu para
En iyi oyuncu da @Mrlbra
Kanka 120 daha geldi şimdi sabahtan beri 500 lira geldi. 🤣🤣Kusura bakma ama bı bok indiremezsin birazdan ne demek istediğimi anlarsin
Regl mi oldun kardeşim?Olum borcum varmış gibi konuşma aq benim mi haberim yok sana borcum varda
Ne kadar borcun ,😁Olum borcum varmış gibi konuşma aq benim mi haberim yok sana borcum varda