- 5,052
- 4,639
- 113
Sonra elinde kimlik ile selfie çek boş beyaz kağıda günün tarihini yazBir süre sonra çekim için yatırım yap der
Sonra elinde kimlik ile selfie çek boş beyaz kağıda günün tarihini yazBir süre sonra çekim için yatırım yap der
Hangi birine yetişeyimKaçırmazdın sen böyle şeyleri
Hangisine yetiştinHangi birine yetişeyim
Ne oynasam yatıyor. Ritim bozulduHangisine yetiştin
La o görevi maks 3 adım gidebilirsin birazdan para yatırmali görev verecekler sana ve bı iş macerasinin daha sonuna geleceksin 😅Yok enayı degılım alcagmı alırım şuan bugun bassladım 300 attılar her 4 abone olmada bır 120 atyolar benden kuuruş alamazlar hahaha
Evet kesinlikle öyle neyse benim işim var 5 6 gibi gelirim konuyu masaya yatiririzBu forumda insan olursan insan muamelesi göremiyosun dürüst nazik oldukça insanlar seni sömürülecek birisi gibi görmeye başlıyor aq
Kolay gelainEvet kesinlikle öyle neyse benim işim var 5 6 gibi gelirim konuyu masaya yatiririz
Yaşadınmı kankaLa o görevi maks 3 adım gidebilirsin birazdan para yatırmali görev verecekler sana ve bı iş macerasinin daha sonuna geleceksin 😅
Bi anda oluyor ne oluyorsaBirinin tavuğuna kışt mi dedik sülalede büyük bir günah işleyen mi oldu anlamadık bi ters döndü işler neyse tek çare 777
İphone satar mısın rica etsem ben sana daha iyisini alırımBirinin tavuğuna kışt mi dedik sülalede büyük bir günah işleyen mi oldu anlamadık bi ters döndü işler neyse tek çare 777
Kolay gelsinEvet kesinlikle öyle neyse benim işim var 5 6 gibi gelirim konuyu masaya yatiririz
La aslında boşa tribe giriyoruz 300-500 tl den 1 günde 20-30k oluyo sende kaç kere yapmışsındır sadece kenara 3-5 kenara kasa atmak lazım hırs anında yalan etmeden orda dursa geri çözülüyorda işteBi anda oluyor ne oluyorsa
Anlamiyorsun
Nerden biliyorsun diye sorma
400 er k kaybedenler kulübü başkanı Valenciennes ve tek üyesi yasyn55Bi anda oluyor ne oluyorsa
Anlamiyorsun
Nerden biliyorsun diye sorma
O her zaman olmuyor aq atayım sana 300 4 yap haydi 2 saat içindeLa aslında boşa tribe giriyoruz 300-500 tl den 1 günde 20-30k oluyo sende kaç kere yapmışsındır sadece kenara 3-5 kenara kasa atmak lazım hırs anında yalan etmeden orda dursa geri çözülüyorda işte
o noktada mıyız şu aralar kanka olduk mu o kadar ekonomi bakanı çıksın açıklama yapsın gfdhfdİphone satar mısın rica etsem ben sana daha iyisini alırım
Atda yarım kılo kıyma alim 300 le bi karnıyarık yerim kumar kötü şeyO her zaman olmuyor aq atayım sana 300 4 yap haydi 2 saat içinde
Kanka biz erkenden bu saçları boşuna agartmadik, bu hayatın her oyununu oynadık kimi zamn yendik, kimi zamn yenildikYaşadınmı kanka
Biz 4 yap diyoruz sen kıyma derdindesin aq 😂Atda yarım kılo kıyma alim 300 le bi karnıyarık yerim kumar kötü şey
Sakın inanma tuzakİphone satar mısın rica etsem ben sana daha iyisini alırım