Min yatırım yapabileceğim miktarı göndersende kimse gülmeyeAdamın acınacak haline gülmüşsün buda senin ayıbın olsun
Min yatırım yapabileceğim miktarı göndersende kimse gülmeyeAdamın acınacak haline gülmüşsün buda senin ayıbın olsun
Günaydın dostumGünaydın ahalii
Bi gün geç kaybedelim diyosun yani 🤣🤣🤣Kanka bu konu hepimiz için iyi. Ben roll yaptığımda akbabalara vermek istemiyorum. Burada muhabbet edenlerin hemen hemen hepsi gönlü bol etkinlik yapan adamlar. Yarın kredi kartını asgarisini ödeyelim de birşeyler yapalım .
Yok kardo ana para. Çekim geç geldiğinde bazen iyi oluyor. Bir gün sonraya para cepte garanti gibi. Mazoşistlik var bende biraz 😀
25 tl 1xbet havaleMin yatırım yapabileceğim miktarı göndersende kimse gülmeye![]()
Telefonu evde unutmuşum gönderirdiö yoksaMin yatırım yapabileceğim miktarı göndersende kimse gülmeye![]()
9 ytl eksik25 tl 1xbet havale
Kumarcı adam pantolonunu giymeyi unutur telefonu unutmazTelefonu evde unutmuşum gönderirdiö yoksa
Adam sikke sikke kazanıyor@Hayat1kumar benzer şeyler di mi abi
@drogba6 parayı bulmuş gelmiyo 2 gündürAdam sikke sikke kazanıyor
Keşke demeseydin dolandırıcılar yazar şimdi ona@drogba6 parayı bulmuş gelmiyo 2 gündür
NedenKAYBEDİYORUZ.
Ulan Drogba sende mi@drogba6 parayı bulmuş gelmiyo 2 gündür
Cevap arıyoruz 2bin sayffadır
Günaydın reisGünaydın ahalii
Ben ümidimi kaybetmişim artık çare Drogba gitti çaresizlik.geldi@drogba6 parayı bulmuş gelmiyo 2 gündür
Tamam reis en teelikeli sensin bu kadar büyümeye gerek yok,🤣 paranı aldın mı onu de biBen ümidimi kaybetmişim artık çare Drogba gitti çaresizlik.geldi
1000 mesaj downloadCevap arıyoruz 2bin sayffadır
O dediğin imkansız1000 mesaj download
O serefsizlerden böyle bir hareket beklenir mi sence?Tamam reis en teelikeli sensin bu kadar büyümeye gerek yok,🤣 paranı aldın mı onu de bi