Konuya girmek zorunda değilsin herşeye yorum yapmak zorunda değilsin10 saniyede canımı sıktılar
Konuya girmek zorunda değilsin herşeye yorum yapmak zorunda değilsin10 saniyede canımı sıktılar
kullanma eski mefeteyse oda sıkıntılı dostYok bende bugun actim daha kullanmadim ama eski mefete diyorlar isim degismis yine
Neyse sıkıntı yok , zaten başımızdan musibetler eksik olmuyor hayırlı geceler dost
Kanka bosver sen takılma metings bazi şeyleri hazmedemiyor takılma sen10 saniyede canımı sıktılar
Hadi bakalım bol şans gelsin1 adim zor gibi ama dep suan aşırı iyi oynuyor
2 kişi tartışıyor sen adama laf atıyon sonra uzuyor olaylar gerek yokNeyse sıkıntı yok , zaten başımızdan musibetler eksik olmuyor hayırlı geceler dost
İyi geceler kankaNeyse sıkıntı yok , zaten başımızdan musibetler eksik olmuyor hayırlı geceler dost
Ya ben bu ege nin muhabbetine ayar oluyom geçen gün makarasına daha başlamamış maç için ben mi kazandım yazdım şikayet etmiş beni.Kanka bosver sen takılma metings bazi şeyleri hazmedemiyor takılma sen
Poggg oldu ortalık yapmayınnn 🙂@Mrlbra konu gitti gecmis olsun
Beni geçen şikayet edip banlattı ona istinaden yazdım2 kişi tartışıyor sen adama laf atıyon sonra uzuyor olaylar gerek yok
O eder dost bosver sen onu metingste saglam pabuç değilYa ben bu ege nin muhabbetine ayar oluyom geçen gün makarasına daha başlamamış maç için ben mi kazandım yazdım şikayet etmiş beni.
Bunlar atar rahat ol rahat takılCoritiba at artık cildiracam
Atarsa $18Coritiba at artık cildiracam
Valla iyi oynuyorlar istatistik suan çok iyi bi gol eksik bakalim ins atarlar kankaBunlar atar rahat ol rahat takıl
ÇOK Pozisyon yemişler şimdiye 3 sayı önde olması lazımdıCoritiba at artık cildiracam