- 18,515
- 16,838
- 113
Olum ben roll yaptım burada kimse yoktu, kimse yoksa uzuyom dedim gene kimse cevap vermedi uzadım 😅Ben ne yaparsan yap dedim dmden
Olum ben roll yaptım burada kimse yoktu, kimse yoksa uzuyom dedim gene kimse cevap vermedi uzadım 😅Ben ne yaparsan yap dedim dmden
Bilader senin içinde sallıyordu millet kullanıcı adı değiştirmişsin üstüne emrebags🤣Sen ne usanmazsın , hele adam için yazdıklarına bak . Dosdoğru adam o . Sen kendine bak önce
Ya bu egemedir Ece midir neyse herşeyde etiket atıp kreş öğrencisi gibi şikayet ediyoMetinin yan hesal buymus pujahha
Adam olsan mesajlaştığın kızların ss buraya atmazsın bıdaha bana alıntı yapma pıs yaparım senı veletŞu adamı savunan kişi sensin işte daha ne anlatılabilir ki
Dilencilik yapıyorsunuz forumda emrebagsYa bu egemedir Ece midir neyse herşeyde etiket atıp kreş öğrencisi gibi şikayet ediyo
Lqa bana ne yazacaklar , benim kime be kötülüğün olmuş + ben kimseden birşey saklamazım ki herkese söyledim kullanıcı adımıBilader senin içinde sallıyordu millet kullanıcı adı değiştirmişsin üstüne emrebags🤣
Seni geçemem o konuda eline su dökülmezDilencilik yapıyorsunuz forumda emrebags
Metin oturduğun yerden artistliği bırak bütün bilgilerim var sende delikanlı ol oraya gelAdam olsan mesajlaştığın kızların ss buraya atmazsın bıdaha bana alıntı yapma pıs yaparım senı velet
Paran kaldığında açtığın konuyu altındaki yorumları herkes hatırlıyor o yüzden boşver benceLqa bana ne yazacaklar , benim kime be kötülüğün olmuş + ben kimseden birşey saklamazım ki herkese söyledim kullanıcı adımı
işlem hızı nasıl dost fix paycoda çekimler hızlıydı çok bundada öylemi bilgin varmı ?Paratim kullan
Ya boş boş konuşma bana bide gülücük koymuşsun sona 217 bin lira para kaldı benim orda hala burda açtığın konu diyonParan kaldığında açtığın konuyu altındaki yorumları herkes hatırlıyor o yüzden boşver bence![]()
TamamYa boş boş konuşma bana bide gülücük koymuşsun sona 217 bin lira para kaldı benim orda hala burda açtığın konu diyon
Kral Allah aşkına sana ne olduYa boş boş konuşma bana bide gülücük koymuşsun sona 217 bin lira para kaldı benim orda hala burda açtığın konu diyon
Yok bende bugun actim daha kullanmadim ama eski mefete diyorlar isim degismis yineişlem hızı nasıl dost fix paycoda çekimler hızlıydı çok bundada öylemi bilgin varmı ?
Puhahaha evi inlettim
10 saniyede canımı sıktılarKral Allah aşkına sana ne oldu