- 3,152
- 3,799
- 113
Onun sponsoru var herkesinki gibi 😉Metinim adam hollanda da sen kendi derdine yan nasil evlenicen
Onun sponsoru var herkesinki gibi 😉Metinim adam hollanda da sen kendi derdine yan nasil evlenicen
Ne alaka ona atmasalar roll yapicaklar zaten metin sacmaladin iyiceKonuyu degıstırme adam burda online taksı parası nedır lan ayıptır yok manav alısverıs parası puhahahha
Çok takma sen onun dediklerine işi gücü ispiyonculukkurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz (kanka yalakalık peşinde koşsaydım roller için her daim burda olurduk ben anca haftasonı tatillerde girebşliyorum yada bos oldumda arkadaşlar eğlensin gönülleri hoş olsun 2 gün sonra 10 20 k basarız )
Bunu vurun kacmasınDostum metinin gaza gelme istersen![]()
Nereye gidionnn9 gün sonra son günüm forumda
Maaş günü bitince gelicem geriNereye gidionnn
Para bitince gel ama9 gün sonra son günüm forumda
Öyle yapcam suvatım black list kabardı iyicePara bitince gel ama
Biz helal ettik sana ne oluyor beyaz2 dk uyuya kaldık hak yenmıs uyku haram bıze
Kim hak yemiş kardes2 dk uyuya kaldık hak yenmıs uyku haram bıze
Engellenmıs kısıyı parlatBiz helal ettik sana ne oluyor beyaz
Erhanım gelmıs naber yürüyen rollıngKim hak yemiş kardes
Biz hak yemeyiz dostum emin ol bundanErhanım gelmıs naber yürüyen rollıng
Konuşma fazla kuponu gönder 1 saate gidicemBiz hak yemeyiz dostum emin ol bundan
Denver macina alacam daha 20 dakika var kankaKonuşma fazla kuponu gönder 1 saate gidicem
Hep lab lab çene işte beklioz takipleyelimKonuşma fazla kuponu gönder 1 saate gidicem
Emınım ondan emın olmasam sımdı pıpetle beslenırdın kupon yap hadıBiz hak yemeyiz dostum emin ol bundan