Black listAt kanka butraya erhana @vurucu999
Black listAt kanka butraya erhana @vurucu999
Sonunda başardıkBlack list
Aynen öyleSonunda başardık
Yoo rolu basarsak aticaktim valla@netherlands paran varken kaç kişiye roll actırdın ama mesajların görmezden gelınıyor dostu dusmanı tanı artık 💉
Sende black list
Bir ben kaldim ak puhahshSende black list
Burda olmayan adamı bıle listeye almıslar ayıptır fitne mı sokalım ıllaha @netherlands #yanlızdegıldırYoo rolu basarsak aticaktim valla
Bana dediysen eğer sözüm olan kişileri yazdım kanka burayla alakası yokBurda olmayan adamı bıle listeye almıslar ayıptır fitne mı sokalım ıllaha @netherlands #yanlızdegıldır
Yakındır🤣Bir ben kaldim ak puhahsh
kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz (kanka yalakalık peşinde koşsaydım roller için her daim burda olurduk ben anca haftasonı tatillerde girebşliyorum yada bos oldumda arkadaşlar eğlensin gönülleri hoş olsun 2 gün sonra 10 20 k basarız )@netherlands paran varken kaç kişiye roll actırdın ama mesajların görmezden gelınıyor dostu dusmanı tanı artık 💉
@butragueno dedım senın aklını celdıler gördüm ben erhan yaptı 😀Bana dediysen eğer sözüm olan kişileri yazdım kanka burayla alakası yok
Metinim adam hollanda da sen kendi derdine yan nasil evlenicenBurda olmayan adamı bıle listeye almıslar ayıptır fitne mı sokalım ıllaha @netherlands #yanlızdegıldır
Iyi geceler uyku bastirdi puhaaNeyse herkese iyi geceler dostlar
Konuyu degıstırme adam burda online taksı parası nedır lan ayıptır yok manav alısverıs parası puhahahhaMetinim adam hollanda da sen kendi derdine yan nasil evlenicen
Dostum metinin gaza gelme istersenkurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz (kanka yalakalık peşinde koşsaydım roller için her daim burda olurduk ben anca haftasonı tatillerde girebşliyorum yada bos oldumda arkadaşlar eğlensin gönülleri hoş olsun 2 gün sonra 10 20 k basarız )
Kan ıctık kızılcık serbetı dedıkkkkurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz (kanka yalakalık peşinde koşsaydım roller için her daim burda olurduk ben anca haftasonı tatillerde girebşliyorum yada bos oldumda arkadaşlar eğlensin gönülleri hoş olsun 2 gün sonra 10 20 k basarız )