Takiliyom la regl donemj miYaptım ya olum
Egeye at la takildim benAbi hicbirinizi kırmak istemiyom da bütçe belli anasını satayım napiyim şimdi aw
kavga cikmasin bana at 2 el atip cekiozAbi hicbirinizi kırmak istemiyom da bütçe belli anasını satayım napiyim şimdi aw
At 2 kisi kanka yeter iste 500eksik 500 fazla sana komazAbi hicbirinizi kırmak istemiyom da bütçe belli anasını satayım napiyim şimdi aw
Ulan yine sana atilmadi bedovus yok atin yapsin biri
Ben dizi izliyom kanka rol yapamam siz yapınEgeye at la takildim ben
Aynen o da olur ege erhan yapsinAt 2 kisi kanka yeter iste 500eksik 500 fazla sana komaz
nasip kanka gun gelince bizde ole davraniriz herkezin yapti gibiUlan yine sana atilmadi be
Ben uyucamBen dizi izliyom kanka rol yapamam siz yapın
La herkesin herkeste ibanı var zaten bi şey yapan diğerine atsın @vurucu999 salihe bi 200-300₺ sık bana eksik at gerekirse taksi parası yapacaktıBen uyucam
Salihe 300 at 300 bana at 400 sana kalsın kanka
Tamam sen ibanı gönder de gelince atarımSalihe 300 at 300 bana at 400 sana kalsın kanka
Eyw dost kesene bereketÇekim gelince Ege'ye 1k atıyorum salihin taksi parasını atsın kalanı da erhanla bölüşür hepimiz mutlu mutlu uyuruz. Onlar da 1-2 adım yapar burdaki diğer arkadaşlara dokunur herkese iyi geceler dostlar
Ferdının kankasıııEyw dost kesene bereket