İyi gecelerbenim kupon geldi ağalar da duramıyorum gözler gitti daha çevrimi var, sabah çevrimi yapmaya calisicam çekersem ulascam. hepinize sevgiler iyi gecker
Tamir eder düzeltiriz atam sorun değilMasayı kırdılar be kardeşim
👋benim kupon geldi ağalar da duramıyorum gözler gitti daha çevrimi var, sabah çevrimi yapmaya calisicam çekersem ulascam. hepinize sevgiler iyi gecker
Iyi geceler hesabi verbenim kupon geldi ağalar da duramıyorum gözler gitti daha çevrimi var, sabah çevrimi yapmaya calisicam çekersem ulascam. hepinize sevgiler iyi gecker
Tm kankaÇıkaralım ödemeni dosyanın içine koyup personel daireye bırakabilirsin
Puahahah caddeyi inlettimIyi geceler hesabi ver
Doktor sabah 8 de işe gidecek hastalar bekliyor uyumustur deneme 0
Şu mesaja 2 sigara yaktımDoktor iyidri beyler adam olun puahhaha 11. Ödülü bekliyom
Bu ne ya dinin imanın para olmuşŞu mesaja 2 sigara yaktım
2 sigara ortalama 4₺ den bana 8₺ borçlandın suatcım
Paranın vücut bulmuş hali olcam bırak din imanıBu ne ya dinin imanın para olmuş
Çok iddalısın umarım olursun inanıyorum ben sanaParanın vücut bulmuş hali olcam bırak din imanı
Hocam sende doyumsuz ciktin bugün kaç tane rol yaptın gozun doysun artikDoktor sabah 8 de işe gidecek hastalar bekliyor uyumustur deneme 0
Ne zaman olucaz dediysek olduk yine oluruzÇok iddalısın umarım olursun inanıyorum ben sana
Valla yarina para lazim şakasiz seninde belliki lazim tüm kozlarimizi oynuyozŞu mesaja 2 sigara yaktım
2 sigara ortalama 4₺ den bana 8₺ borçlandın suatcım
Allahtan yatırımları doğru yere yaptıkNe zaman olucaz dediysek olduk yine oluruz
Kural 1Hocam sende doyumsuz ciktin bugün kaç tane rol yaptın gozun doysun artik
Erhana bir roll ayarlayin ak yoksa bizi skecekHocam sende doyumsuz ciktin bugün kaç tane rol yaptın gozun doysun artik
1500 bana 4 salihe sana kaç lazım bilmiyom konuyu silkelesen 50 tl çıkmazValla yarina para lazim şakasiz seninde belliki lazim tüm kozlarimizi oynuyoz