- 8,916
- 3,975
- 113
Geldi kanka son saniyr
Geldi kanka son saniyr
Acil 2.adımı at sonra kasayı ikiye bölerizGeldi kanka son saniyr
Bol şanslarTumbet aldik ilk kupon boyle diger adimlarda kasayi iki boleriz eger gelirse ki giderEkli dosyayı görüntüle 772331
@DoktorX tesekkurler burdan devamTumbet aldik ilk kupon boyle diger adimlarda kasayi iki boleriz eger gelirse ki giderEkli dosyayı görüntüle 772331
Dinle atamAğlamak için gözden yaş mı akmalı
Dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı
Tanıdığım en entel urfalısınDinle atam
Inceci çıkarsan sana sempatim extra extra artacak hocamDinle atam
Penarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillahAcil 2.adımı at sonra kasayı ikiye böleriz
Bol şanslarPenarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillah
La roll acmadin mi roll konusu acin adam sponsor namı yürüsün puahhaGeldi kanka son saniyr
Bol şansPenarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillah
Sormasi ayip kac adim yapacaksın kankaPenarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillah
Yeterli Adım sayısıPenarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillah
Zaten yürüyo geldiği yere 10 kişi geliyo görmüyon mu 😅La roll acmadin mi roll konusu acin adam sponsor namı yürüsün puahha
Ayni bahsi almisiz puahahhaPenarol sevdiğim takım olduğu için 2.adim da ondan devam hadi bismillah
Kanka burada kazandım burada kaybedeyim istedimLa roll acmadin mi roll konusu acin adam sponsor namı yürüsün puahha
Diyene bak puahhaLa roll acmadin mi roll konusu acin adam sponsor namı yürüsün puahha
Urfayı karıştırmazsak sevinirim kardeşimTanıdığım en entel urfalısın
Kesin patladık o zaman jdjdjdjxAyni bahsi almisiz puahahha