- 18,515
- 16,838
- 113
Heyecanlandın gibiYatirim gecsin baslica?
Heyecanlandın gibiYatirim gecsin baslica?
Kanka rakip elemem lazım savaşta her sey mübahtırGoygoy yaptığını biliyorum da kanka rido oyle degil la. Paran olmasin yaz varsa hepsini atar temiz adamdir. Respect rido
Hayrola dedin aklıma geldi @HayrooHayrola atam bir hüzünlü gibisin bugün
Niye dost kekikte kanserojen herhangi bir madde mi var, bir çeşit intihar denemesi mi buHocam 10 bardak kekik cayi içtim kalpten gidebilirim her an. Beni iyi hatirla
Keske de olmuyor bu aralar atamSabrın yokken ulaş
Bol şansTeşekkürler doktorum @DoktorX 3 adım gidebilirsek temiz inşallah 2 kişi 500 den devam ederiz hadi bismillah
Sorduk cevap vermediHic sormucaksin zannettim hocam
Bol şansTeşekkürler doktorum @DoktorX 3 adım gidebilirsek temiz inşallah 2 kişi 500 den devam ederiz hadi bismillah
Ya mesele o değil burda aktif kişiler belli zaten onlara da verilmemesi beni şaşırtı sadece28 senedir aktifim bana da çıkmadı
Ağlamak için gözden yaş mı akmalıHayrola atam bir hüzünlü gibisin bugün
Hocam ilac sanayi bitkilerden geciniyor. Biraz dozu abarttik kalp carpiyor amk care bulNiye dost kekikte kanserojen herhangi bir madde mi var, bir çeşit intihar denemesi mi bu
SaplaaaaaaaaaaaaağğEkli dosyayı görüntüle 772330Gelin ata binmiş ya nasip demiş
bol şans reisTeşekkürler doktorum @DoktorX 3 adım gidebilirsek temiz inşallah 2 kişi 500 den devam ederiz hadi bismillah
İnstagramdaki son paylaşımım bu şiir bu arada heAğlamak için gözden yaş mı akmalı
Dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı
bol şansEkli dosyayı görüntüle 772330Gelin ata binmiş ya nasip demiş
İmzani at anonim die geçmesin dostAğlamak için gözden yaş mı akmalı
Dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı