- 18,515
- 16,838
- 113
Uykum vardı kaçtı teşekkürler dost
Uykum vardı kaçtı teşekkürler dost
Dikkat ederim dost 😁😁Sabah 6.31 günaydın msj kaçmasın bak
Ekmek çıkmaz mı diyorsun dost 😁😁
Rıdo valla sende fena değilsin he alıyon alıyon bitince geliyon alıyon alıyon gidiyon 😅Dikkat ederim dost 😁😁
Cemal Süreyya kalk da edebiyat gör œDün beyaz değildi ama bugün zifiri karanlık
12 saattir aktifim bana da çıkmadı senin is çok zor dostum uyu sen iyisiEkmek çıkmaz mı diyorsun dost 😁😁
Yok dost ben zaten az geliom öz gidiyorum 😁🤣Rıdo valla sende fena değilsin he alıyon alıyon bitince geliyon alıyon alıyon gidiyon 😅
Edebiyat değil kalbimizin sesiCemal Süreyya kalk da edebiyat gör œ
Tokdur öyle onu takma 😀12 saattir aktifim bana da çıkmadı senin is çok zor dostum uyu sen iyisi
Goygoy yaptığını biliyorum da kanka rido oyle degil la. Paran olmasin yaz varsa hepsini atar temiz adamdir. Respect ridoRıdo valla sende fena değilsin he alıyon alıyon bitince geliyon alıyon alıyon gidiyon 😅
Hayrola atam bir hüzünlü gibisin bugünEdebiyat değil kalbimizin sesi
O degil atam sabırlı olsam hiç parasız kalmam da çok acele ediyoruz benceTokdur öyle onu takma 😀
YokYatirim gecsin baslica?
Bilgilendirme için teşekkürler dost 😁😁Goygoy yaptığını biliyorum da kanka rido oyle degil la. Paran olmasin yaz varsa hepsini atar temiz adamdir. Respect rido
Sabrın yokken ulaşO degil atam sabırlı olsam hiç parasız kalmam da çok acele ediyoruz bence
Hocam 10 bardak kekik cayi içtim kalpten gidebilirim her an. Beni iyi hatirlaCemal Süreyya kalk da edebiyat gör œ
Hic sormucaksin zannettim hocamHayrola atam bir hüzünlü gibisin bugün
28 senedir aktifim bana da çıkmadı12 saattir aktifim bana da çıkmadı senin is çok zor dostum uyu sen iyisi