- 18,515
- 16,838
- 113
Erhancım şu konunun içine kupon yapıp at hadi 3 adım gelirse konu içindekiler bölüşürüz sen hariçHocam lütfen terkedin forumu rica ediyorum
Erhancım şu konunun içine kupon yapıp at hadi 3 adım gelirse konu içindekiler bölüşürüz sen hariçHocam lütfen terkedin forumu rica ediyorum
Neyse onu boşver asıl büyük ödül senin yüksek vurduğunda gelicek hissediyorum 😂Ödül değil olm borç vercen ödülü umursamaz o 😅
Sorma hocam o gün bugündür dakka 90 da olsa geldi demiyorum. Evlat acısı gibi koymuştu beyazHocam kac defa diyecez gelmeden geldi demeyin puajahjaja
Doğru ama 5 kişiyi geçmez benden ödül kişi sayısı 😅 içindesin merak etmeNeyse onu boşver asıl büyük ödül senin yüksek vurduğunda gelicek hissediyorum 😂
Bu sabah betplaydan cekim yaptım 2k adamlar bana jest olsun diye 4k atmışlar tabi dururmuyum hemen 5 dakika da kaybettim ve bugün hiç rol yapamadım sinirden başıma ağrılar giriyor suanErhancım şu konunun içine kupon yapıp at hadi 3 adım gelirse konu içindekiler bölüşürüz sen hariç
Eyv cansınDoğru ama 5 kişiyi geçmez benden ödül kişi sayısı 😅 içindesin merak etme
Ben olmasam sır kapısına mektup yazar bu olayı bir bölüme dökerdimSene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittik
Yaşadığımız yetmedi bide izleyelim mi dostBen olmasam sır kapısına mektup yazar bu olayı bir bölüme dökerdim
O zmana kumari birakirim diye dusunuyorumDoğru ama 5 kişiyi geçmez benden ödül kişi sayısı 😅 içindesin merak etme
İnşallah harçlık yaparsın işte ödülü hocamO zmana kumari birakirim diye dusunuyorum
Hocam kuponlar kaybedince espri seviyen yükseliyor vallaO zmana kumari birakirim diye dusunuyorum
O kim la ajans@Mrlbra vurmuş @mrlbra1905 bu kim la bu arada puahhahah metin1905
AjansO kim la ajans
Suphanallah korktum valla atam.senin bu saatte uyuman lazımdı normaldeO kim la ajans
Öyle bir nick ki dehşete düşürüyor vallaO kim la ajans
Kısa MarlboroO kim la ajans
Bol sans doktorSa Dostlar
Yeni yeni umutlar herkese bol şanslar
Hosgeldin haydarSa Dostlar
Yeni yeni umutlar herkese bol şanslar