200k yatırımı vardı ben olsam çoktan çekerdim yani 300 bin havadan geliyor çekmeli insan yaniYatırım tutuarı önemli 300 yatırdıysa 500 çekmez tabi
200k yatırımı vardı ben olsam çoktan çekerdim yani 300 bin havadan geliyor çekmeli insan yaniYatırım tutuarı önemli 300 yatırdıysa 500 çekmez tabi
enayilikDürüstlük mu enayilik mi
Yok be gorsem birakirim zaten firsat ariyomtek kalemde ne kadar gördün dost peki bu rakamı gördün mü
200k yatıran adam 500 çeker mi200k yatırımı vardı ben olsam çoktan çekerdim yani 300 bin havadan geliyor çekmeli insan yani
ben sizin yanınızda çırak kalıyorumMaks bu başka görmedim
çekim ne oldu bu bakiyedenMaks bu başka görmedim
Yok sıkınti yapma diyom yani benim 50k kalsa da birakirim misal kumarine diyebilirim ki geçmişmi olsun fazla harcama mı olsun bence ne dersem diyim saçmalık olacak hocam. umarım ödersin tüm borçlarını
SonraBen bakşyemde 780 görmüştüm site bakşyemde
Zaten 300 500 bilinç dışı oluyor la max falan bişey vuruyor farm atarken yüksekten biİm gibiler bilinçli olarak tek sitede o miktarları zorlamazYok be gorsem birakirim zaten firsat ariyommaks ne gormusumdur belki 70 80k ama birikmis odeme oldugundan ödeye ödeye en son misal 30k kaliyodu falan o şekil şimdi alsam oyle bisey 15k falan aylik odeme bir kucuk icra var onu kapatsam 50k la 300 ü zorlarim
700 çektim 80 gitmişti
bence çekmesi lazım hocam fazladan 300k güzel bir para bana göre yani insanları yargılamam ben çekerdim yani200k yatıran adam 500 çeker mi
200 yatırıan öyle düşünmez dostbence çekmesi lazım hocam fazladan 300k güzel bir para bana göre yani insanları yargılamam ben çekerdim yani
üstüne çıkmasında başka birşey istememYok sıkınti yapma diyom yani benim 50k kalsa da birakirim misal kumari
200 ytl yatırıp 320 ytl çekmişliğim var200k yatıran adam 500 çeker mi
Kanka inan slotta cok cok kolay 300k alabilirdim şans olsa bir ara tümbette 72k odeme aldim cevrimli bonusta sweet1000 de ne satin almalar yaptim 1 1000x çarpsa tamamdi ama yok şans olmayinca olmuyor o paradan 10k cektim akZaten 300 500 bilinç dışı oluyor la max falan bişey vuruyor farm atarken yüksekten biİm gibiler bilinçli olarak tek sitede o miktarları zorlamaz
site ödermi benim sorunsalım orada aslında yani türkiyede yasıyoruz hadi birimiz 1 milyonu gördü bunu hangi site verebilecek hadi verdi diyelim yarın sabah polise günaydın deriz200 yatırıan öyle düşünmez dost