- 22,435
- 23,079
- 113
Sen kaç saat yatıyosunGünde kaç saat çalışıyorsun
Sen kaç saat yatıyosunGünde kaç saat çalışıyorsun
Soruya soruyla karsılık vermek psikolojik sorunun habercısıSen kaç saat yatıyosun
Kendini deli ettin demiştimSoruya soruyla karsılık vermek psikolojik sorunun habercısı
İsmin artık troll hesap ile anılıyor kankan olarak uyarayımSoruya soruyla karsılık vermek psikolojik sorunun habercısı
Umrumdışıİsmin artık troll hesap ile anılıyor kankan olarak uyarayım
Bu ege kardeşim nerde @egehandro işsizlik maaşına kadar bi omuz atsın bizeİsmin artık troll hesap ile anılıyor kankan olarak uyarayım
kripto varken neden elden çekeyim kiHolide 1 milyon üstü cekimi elden nakit cekebiliyosun olaya gel puahhaha
Yıllardır var la o yöntemHolide 1 milyon üstü cekimi elden nakit cekebiliyosun olaya gel puahhaha
Moto kurye ile oluyorHolide 1 milyon üstü cekimi elden nakit cekebiliyosun olaya gel puahhaha
Kanka aninda polis paket edebilir puahha ama en temizi okripto varken neden elden çekeyim ki![]()
Nerden biliyon puahhaMoto kurye ile oluyor
oralarda gözümüz yok be suatımKanka aninda polis paket edebilir puahha ama en temizi o
La adamlar kendi getiremiyoeir senin benim gibi normal insan getiriyor ama her şehire yok o çekim büyük şehirlere sadece bu cepbank işi yapan saha elemanları vardı zamanında onla aynı durum ama 1m üstü çekimler öyleNerden biliyon puahha
Nakitte edemez zor bayaaKanka aninda polis paket edebilir puahha ama en temizi o
Zengin adamın hali başka oluyorLa adamlar kendi getiremiyoeir senin benim gibi normal insan getiriyor ama her şehire yok o çekim büyük şehirlere sadece bu cepbank işi yapan saha elemanları vardı zamanında onla aynı durum ama 1m üstü çekimler öyle
Zengin adamsın ayaklarına ne gidiceksin sen dostkripto varken neden elden çekeyim ki![]()
Ben çekmedim öyle ama reelde tanıdığıö varZengin adamın hali başka oluyor
Şabanın bi filmi var otele parayı getiriyor adamlar adamları kandırıyor polis sireniyle bizide öyle kandırıp parayı geri alırlar bahane olarak polis bastı derlerKanka aninda polis paket edebilir puahha ama en temizi o
Genelde hep tanıdıklar çekiyor zaten broBen çekmedim öyle ama reelde tanıdığıö var