- 28,834
- 11,467
- 113
Ama geç gördüm 😁😁Çekmeden önde 2-3 oyunda spine girip bırak öyle çek
Ama geç gördüm 😁😁Çekmeden önde 2-3 oyunda spine girip bırak öyle çek
Dostlar sağolsun her roll'den %30 pay bir duaBaşın sağolsun dost
Çok şükür 500 den olmayalımAma geç gördüm 😁😁
Sana dedik iki zarda hem evrak hem kumar parası çıkar diye dinlemedinİşe gircez gece yedik parayı şimdi evrakları yaptıramıyorum eşşekten beterim ben ya
İşyerine söylesen belki meşru görürlerİşe gircez gece yedik parayı şimdi evrakları yaptıramıyorum eşşekten beterim ben ya
Sorma kral cok kotu oldu 1.5 lazım kafayı yıcem adam evrakları yaptır gel dedi ne güzel uyumustum a q yaSana dedik iki zarda hem evrak hem kumar parası çıkar diye dinlemedin
Belki patronda aynı durumdadırİşyerine söylesen belki meşru görürler![]()
Ne diyim kanka parayı kumarda yedık evtakları yaptramadım😁İşyerine söylesen belki meşru görürler![]()
Evet dürüstlük yıkılmaz dağdırNe diyim kanka parayı kumarda yedık evtakları yaptramadım😁
Denenebilir bir kumarfa oyle oyna diyosun heEvet dürüstlük yıkılmaz dağdır
Evrakları maaştan düş deNe diyim kanka parayı kumarda yedık evtakları yaptramadım😁
Hahaha saglık raporu iatyor 1 400 e yapıyolar evlenırken 10 sene önce aldım rapor o gecermı 🤣Evrakları maaştan düş de
Hahah o değilse bile oğlu kesin öyledir türkiye de 5 kişiden 3 ü bu bataklık da şuanBelki patronda aynı durumdadır
Sonunda500 TL geldi
5 kişiden 6 sı benım oglan 9 yaşında 18 olsada deneme bnuslarıyla ufak ufak baslasa🤣🤣Hahah o değilse bile oğlu kesin öyledir türkiye de 5 kişiden 3 ü bu bataklık da şuan![]()
Düşmez kalkmaz bir Allah de kumara düştüm Rabbim kimseyi düşürmesin deNe diyim kanka parayı kumarda yedık evtakları yaptramadım😁