http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,446
13,805
113
Dostum site istyosa cekim icin bankayi ara kartimi mail ordera kapatin de oyle at mail ordera aciksa sms gelmeden cekerler parayi
Dostum kredi kartı ile yatırımda öyle olsa bile savcılık bulabilir bence sonuçta fatura kesiliyor hangi hesaba yatirildiysa o hesap sahibinin adına fatura kesiliyor diye biliyorum

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Dostum kredi kartı ile yatırımda öyle olsa bile savcılık bulabilir bence sonuçta fatura kesiliyor hangi hesaba yatirildiysa o hesap sahibinin adına fatura kesiliyor diye biliyorum
Kral 5 sene calistigim isyerinde bu sistemi kullaniyoduk anadoluyq mal satinca adam sivastan kartinin resmini atardi ben pos makinesinden mail orderla cekerdim. Iade sureci illaki var ama ati alan uskudari gecer

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kral 5 sene calistigim isyerinde bu sistemi kullaniyoduk anadoluyq mal satinca adam sivastan kartinin resmini atardi ben pos makinesinden mail orderla cekerdim. Iade sureci illaki var ama ati alan uskudari gecer
Mail order farklı bunun dediği farklı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,446
13,805
113
Benim demek istediğim siteye başkasının kartıyla yatırım yaptın. Burda fatura kime kesiliyor site hesap sahibimi kart sahibi mi