- 1,156
- 305
- 83
SallaBoşver yanlış anlaşılma adam sana ferditayfır diyor sen niye o değilim demek yerine bozuntuya vermiyon
SallaBoşver yanlış anlaşılma adam sana ferditayfır diyor sen niye o değilim demek yerine bozuntuya vermiyon
Bana gergedan boynuz attı demişti hangisi doğruRip @butragueno dün rol kazanmış sevinçten bakkaldan sigara almaya giderken köpek kovalamış yüksekten poposunun üstüne düşmüş durumu ağırmış
AdamsinKalbimle karıştırmışı dost
Allah belasını versin pianın üyeliğimi sildirip şikayet varda paylaştım rezilliği herkes görsün diye kınamayın dostlar suç bende zaten biliyorum onu ama zoruma gittiO piayı satın alır burası
Ama zaten genelde iy bol gol olunca ikinci yarı duruyorlar. Devre arasında mevcut skora göre taktik alıyorlar ondanBen alt üstü birakcam artık ya dünkü iy 4-4 MS 4-4 biten maçtan sonra futbolda üst alt kavramı kalmamış anladim
Pragmatik genel olarak vermıyor zateb başka sağlayıcılar dene birazda popok ve egt digital amuusnet dene pişman olmazsınAllah belasını versin pianın üyeliğimi sildirip şikayet varda paylaştım rezilliği herkes görsün diye kınamayın dostlar suç bende zaten biliyorum onu ama zoruma gitti
O çok kritik öyleyse daha kötü ucu sivriyse bide popodansa ufffBana gergedan boynuz attı demişti hangisi doğru
Suat sigara içmiyor kardeşim iftiradan 1 gün banlısınRip @butragueno dün rol kazanmış sevinçten bakkaldan sigara almaya giderken köpek kovalamış yüksekten poposunun üstüne düşmüş durumu ağırmış
Sende adamsın dostAdamsin
Stuttgart iy 4-4 bitti ms 4-4 bityiAma zaten genelde iy bol gol olunca ikinci yarı duruyorlar. Devre arasında mevcut skora göre taktik alıyorlar ondan
Sitede kayığ bonusu kat kuralı olmasınDep atar dedik ev atacak galiba
Pedere alıyorum dedi suvatımın çanak gitmiş dedine bak yas tutman gerekSuat sigara içmiyor kardeşim iftiradan 1 gün banlısın
dün ilk kez 40 hot burn oynadım 500 atıp 1500 yaptım hoşuma gitti bundan sonra ondan devam edecemPragmatik genel olarak vermıyor zateb başka sağlayıcılar dene birazda popok ve egt digital amuusnet dene pişman olmazsın
Doktor, derdime bul bi' çareAma zaten genelde iy bol gol olunca ikinci yarı duruyorlar. Devre arasında mevcut skora göre taktik alıyorlar ondan
Kaçarken takmış işte boynuzu 🤣O çok kritik öyleyse daha kötü ucu sivriyse bide popodansa ufff
Aynin sağlayıcı farklı oyunları dene arada güzel verirdün ilk kez 40 hot burn oynadım 500 atıp 1500 yaptım hoşuma gitti bundan sonra ondan devam edecem