- 80,248
- 53,085
- 113
Kanka eşleşmeye bagli ama playoffta üst alma cok ilk maclar cok üst oldu supriz aslindaEvi inlettim 64 sayi bekliyorum suan
Kanka eşleşmeye bagli ama playoffta üst alma cok ilk maclar cok üst oldu supriz aslindaEvi inlettim 64 sayi bekliyorum suan
Hee ferdi cok derin adam ama puahhahaKanka öyle birisi para atmadı ben sapsapın adnı kısalttım bilerek troll için sapsap gelmiş ferdi atacaktı diyor adam kendi adının kodunu bilmiyor snsksks
Golden uctu 21 fark alir22 üçlük deneme 3 isabet ha gayret
Doğru valla çok savunma ağırlıklı oynuyorlar normal sezon degil hocamKanka eşleşmeye bagli ama playoffta üst alma cok ilk maclar cok üst oldu supriz aslinda
Ferdi de ne kadar alacanız vardıda 2 katınu attı bana iki katını atarsa ben bahşı bırakırıp kıbrısa giderimHee ferdi cok derin adam ama puahhaha
Tersten alır o 21 iGolden uctu 21 fark alir
Bizi dinliyorlar sanki puahah 3 lukler yagdiDoğru valla çok savunma ağırlıklı oynuyorlar normal sezon degil hocam
Benim yoktu la bu ara elime duzgun para gecmedi yatirim yapamadik ferdiye puahhahFerdi de ne kadar alacanız vardıda 2 katınu attı bana iki katını atarsa ben bahşı bırakırıp kıbrısa giderim
Golden farki aciyor suan hostoun surekli kaciriyorBizi dinliyorlar sanki puahah 3 lukler yagdi
Dürzü yanlış yazmışsın m.. ş… olacak🤣Kanka öyle birisi para atmadı ben sapsapın adnı kısalttım bilerek troll için sapsap gelmiş ferdi atacaktı diyor adam kendi adının kodunu bilmiyor snsksks
Yattik la 2 adim gittik kâri verdik burdaGolden farki aciyor suan hostoun surekli kaciriyor
C bılerek ekledim sonuçta içinde var,😀Dürzü yanlış yazmışsın m.. ş… olacak🤣
Amen 4 tane serbest kaçırdı malYattik la 2 adim gittik kâri verdik burda
Curry yokken adamlar dırıldıAmen 4 tane serbest kaçırdı mal
Var ama onu ayrı yazarsan para geri gelir 🤣 birleşik bi şekilde ayrı değilC bılerek ekledim sonuçta içinde var,😀
İsim yazmıyorum bu konudakilere Kayıtlı hepsi 😀 mani is mani gibi düşün bu konuyu 😀Var ama onu ayrı yazarsan para geri gelir 🤣 birleşik bi şekilde ayrı değil
9 0 seri geldi ben kacar uyku bastirdi la zaten herkese iyi sabahlarAmen 4 tane serbest kaçırdı mal