- 80,248
- 53,085
- 113
2 fark atar houston ceyrekte bu da gelirse ödul2 de won hocam 3 ü göndercek misin
2 fark atar houston ceyrekte bu da gelirse ödul2 de won hocam 3 ü göndercek misin
Maaş almiş laBugun çok kişiye atmış kesin bugün sağlam bi vurgun yapmis
Kardeşim rol başbaşa idi hani 😗2 fark atar houston ceyrekte bu da gelirse ödul![]()
Son mesajı güldürdü@Başkan senin mesai ne zaman başlıyor
Adam benim konuya geldi ferdi para atmış bana helalik istemiş dedi ferdi acaba kalıcı banmi yediMaaş almiş la
O kupondu ege sürükledi uyucaktim la puahah birde kasa basmiyoz para lazim diye kâr marji azKardeşim rol başbaşa idi hani 😗
Yok 2 günü var banınınAdam benim konuya geldi ferdi para atmış bana helalik istemiş dedi ferdi acaba kalıcı banmi yedi
Banı hıssetmıs adam 😀😀😀Sübhanallah
Sende uzun zamandır ban yemiyon kankaBanı hıssetmıs adam 😀😀😀
Havalar ısındı dısardayımSende uzun zamandır ban yemiyon kanka
Halledelim kardeşim iyi hissetmiyorum bu kuponda 😅O kupondu ege sürükledi uyucaktim la puahah birde kasa basmiyoz para lazim diye kâr marji az
Kanka?Sende uzun zamandır ban yemiyon kanka
Alt mantikliydi aslinda ama nba e alt alinmaz işteHalledelim kardeşim iyi hissetmiyorum bu kuponda 😅
Üst de alınmaz 😅Alt mantikliydi aslinda ama nba e alt alinmaz işte
Pardon atam elin ogluKanka?
Senjn kodladigin kisi kim cikti simdiKanka?
Evi inlettim 64 sayi bekliyorum suanÜst de alınmaz 😅
Playoffta alinmaz dogru puahha 2 dk 4 ckti laÜst de alınmaz 😅
Kanka öyle birisi para atmadı ben sapsapın adnı kısalttım bilerek troll için sapsap gelmiş ferdi atacaktı diyor adam kendi adının kodunu bilmiyor snsksksSenjn kodladigin kisi kim cikti simdi