- 18,515
- 16,838
- 113
Acil kazanVay be jerome öküzü 3 lüğü atmasa yatıyorduk
Acil kazanVay be jerome öküzü 3 lüğü atmasa yatıyorduk
Balinaya geçtim yalvarırım 500xAcil kazan
Balina ne laBalinaya geçtim yalvarırım 500x
Fantazi gecesı onlineBalinaya geçtim yalvarırım 500x
Penaltıyı kaçıran topcuyu yatırıp öpmek lazım beyaz92 de penaltı kaçtı, diyecek kelimem yok basiretimiz bağlanmış
Biz öpüldük hocam biz 😅Penaltıyı kaçıran topcuyu yatırıp öpmek lazım beyaz
Sen öpücükle kurtulmusun yarım saattir salonda kendı kendıme konusuyorumBiz öpüldük hocam biz 😅
Uyumadın mıSen öpücükle kurtulmusun yarım saattir salonda kendı kendıme konusuyorum
Tavanı seyrettim biraz gitti butum para dımdızlak kaldım sabaha 1750 lazımdı onu yedık adam olmaz bendenUyumadın mı
Kendine haksızlık etme dostum ege ve sapsap her gece o miktarın 2 3 katini kaybediyorlar yine de yikilmiyorlarTavanı seyrettim biraz gitti butum para dımdızlak kaldım sabaha 1750 lazımdı onu yedık adam olmaz benden
Kral sorun kaybetmek degıllkı 8 aydır işsizim iş buldum adamlar evrak lıstrsı verdı 1.5 2 bın tutyor yarın yap gel dedi o parayı yedımKendine haksızlık etme dostum ege ve sapsap her gece o miktarın 2 3 katini kaybediyorlar yine de yikilmiyorlar
3 senedir çalışmıyorum borc desen de çok fazla ama yinede umutluyuz belki günün birinde birseyler yakalarız diye umutsuz olma kankaKral sorım kaybetmek degıllkı 8 aydır işsizim iş buldum adamlar evrak lıstrsı verdı 1.5 2 bın tutyor yarın yap gel dedi o parayı yedım
Kral zaten elinde olan ve ihtiyacın olan parayı niye yedin la amaç neydi ki işin görülüyoduTavanı seyrettim biraz gitti butum para dımdızlak kaldım sabaha 1750 lazımdı onu yedık adam olmaz benden
Bide o parayı buldun zaten nie oynadın ki 2.5k kazanmıştınKral sorun kaybetmek degıllkı 8 aydır işsizim iş buldum adamlar evrak lıstrsı verdı 1.5 2 bın tutyor yarın yap gel dedi o parayı yedım
Şans parasi cikar mi ufakBalinaya geçtim yalvarırım 500x
Çok kötü slotlar direniyorumŞans parasi cikar mi ufak
Sorma sorma bu ıllet boyleBide o parayı buldun zaten nie oynadın ki 2.5k kazanmıştın
Ayaga kalkıyoruz kayıp bnusuylaKral zaten elinde olan ve ihtiyacın olan parayı niye yedin la amaç neydi ki işin görülüyodu
Tamam çek işte direkt yat uyuAyaga kalkıyoruz kayıp bnusuyla