- 12,760
- 6,056
- 113
Sanada fazla attımı bana fazla attı sagolsnEn son volkankonak isimli kullanıcıya iban atmışım oradan kopyaladım hemen
Sanada fazla attımı bana fazla attı sagolsnEn son volkankonak isimli kullanıcıya iban atmışım oradan kopyaladım hemen
Bize isteleyen olmadı bugün hahahahahUlan herkes birbirine iteliyor rolü
Ne güzel birlik beraberlik dayanışma![]()
Ulan sayısal lotoya döndü devrede devrede 10 dakika sonra para bana dönecek gibi hayırlısı sjsjdjsj@DoktorX egeye devredildi hak ona atiyorum
Zor puahhahaUlan sayısal lotoya döndü devrede devrede 10 dakika sonra para bana dönecek gibi hayırlısı sjsjdjsj
He 2 katını attı da 5-6 katını çıkartır o onun yatırımını yaptı 😅Sanada fazla attımı bana fazla attı sagolsn
Benden sekmez kardeşim teşekkürlerUlan sayısal lotoya döndü devrede devrede 10 dakika sonra para bana dönecek gibi hayırlısı sjsjdjsj
At iban dostum 300 de ben sana atim sende oyna 2 lira param var 300 u senın olsun yatıpmuyım sonraUlan sayısal lotoya döndü devrede devrede 10 dakika sonra para bana dönecek gibi hayırlısı sjsjdjsj
Senden seken bize girer kanka allah korusun dksjdkBenden sekmez kardeşim teşekkürler
2 lira paradan 300 yapan bize neler yapmaz olum djdjdjsAt iban dostum 300 de ben sana atim sende oyna 2 lira param var 300 u senın olsun yatıpmuyım sonra
2K2 lira paradan 300 yapan bize neler yapmaz olum djdjdjs
2 binim var 300 u sana atcam2 lira paradan 300 yapan bize neler yapmaz olum djdjdjs
Herkes melek bugun2 binim var 300 u sana atcam
Valla billa ıcımden geldı arkadasa şimdi uyuma vaktıHerkes melek bugun
Çocuk bayramı arifesi ondanHerkes melek bugun
23 nısan roll doluyor ınsanÇocuk bayramı arifesi ondan
Başkanın koltuğa banlanmasa ferdi oturacaktı bu sene23 nısan roll doluyor ınsan