- 15,067
- 11,414
- 113
Engellenmiş İçeriği GösterEngellenmiş içeriği göster
Engellenmiş İçeriği GösterEngellenmiş içeriği göster
Atıyorum@egehandro ıban at kardesım roll ıcın parayı sana atcam
Hahahahahsh benle konusmazsan sevinirimÇwktim kardesımde 2470 tl bişey dycem adam al sana para cebıne koy demedıkı roll ıcın atyor bende roll acıcam cebımemı koycam onu anlamadım
Tamam ben konuyu okumadım kimsenin hakkı vs değil di mi bu para kimse bana bilenmesin sonra@egehandro ıban at kardesım roll ıcın parayı sana atcam
Sabahtan beri konusmamaya calısyorum ama sen oralı degılsınHahahahahsh benle konusmazsan sevinirim
Tmm ben atsrim ona para bende@egehandro ıban at kardesım roll ıcın parayı sana atcam
Yok kim bilenecek o cesaret yok ki raporlanırsın en kötü kankaTamam ben konuyu okumadım kimsenin hakkı vs değil di mi bu para kimse bana bilenmesin sonra
Doktor ılk begenen 2 kısı dedı ben begendım arkadas senın paran var nıye sen alıyosjn dyor sacmalıga bakTamam ben konuyu okumadım kimsenin hakkı vs değil di mi bu para kimse bana bilenmesin sonra
Niye alintiliyon yazdiklarimi o zamam. Hadi daha yazmaSabahtan beri konusmamaya calısyorum ama sen oralı degılsın
Para bende iban sal egecigimTamam ben konuyu okumadım kimsenin hakkı vs değil di mi bu para kimse bana bilenmesin sonra
@egehandroPara bende iban sal egecigim
Tamam ben yavaşça parayı alıyım o zaman tsklerPara bende iban sal egecigim
Kardesim egeye mi atsyim sana mi karar verDoktor ılk begenen 2 kısı dedı ben begendım arkadas senın paran var nıye sen alıyosjn dyor sacmalıga bak
EgeyeKardesim egeye mi atsyim sana mi karar ver
@DoktorX egeye devredildi hak ona atiyorum
Akdenize at kardeşim akdenizeKardesim egeye mi atsyim sana mi karar ver