- 37,004
- 37,154
- 113
Niye yatırım mı alamadılarda miktarı düşürdüler250 oldu puahha magaradan cik artik
Niye yatırım mı alamadılarda miktarı düşürdüler250 oldu puahha magaradan cik artik
Aynen ferdi yatirim yapamiyormus ondanNiye yatırım mı alamadılarda miktarı düşürdüler
Vallaha aklima o geldi acaba ne oldu@nişantaşı dayi o yuzden gozukmuyor demek
Adam gitmiş volkankonak diye üyelik açmış tam kırık ya 😄Aynen ferdi yatirim yapamiyormus ondan
Findik paralarini havale istemis dusmemis hesabaVallaha aklima o geldi acaba ne oldu
PuhahahaahahahaahaFindik paralarini havale istemis dusmemis hesaba
Parası bitince gelir bu kadar merak etmeyin 😄Vallaha aklima o geldi acaba ne oldu
Cok başka kafa yav puhahaAdam gitmiş volkankonak diye üyelik açmış tam kırık ya 😄
Fındık 2 hafta önce 120 liraydı don oldu şuan 200 tl oldu atokta fındık tutanlar ihya olduFindik paralarini havale istemis dusmemis hesaba
Yok la dayi oyle degil havale düşmezse gelir ama puahhajParası bitince gelir bu kadar merak etmeyin 😄
Biraz ds findik baronlari kazansin. O eziyete o fiyati hak etmiyor. Elin italyani bizden aliyoe findigi dahacok kazaniyor awFındık 2 hafta önce 120 liraydı don oldu şuan 200 tl oldu atokta fındık tutanlar ihya oldu
Stokta fındığımız var mı suatım bak bakim bi 😄Yok la dayi oyle degil havale düşmezse gelir ama puahhaj
AhshshshhshsYok la dayi oyle degil havale düşmezse gelir ama puahhaj
Selam doktorumZ Raporu almayı unutmayalım
Yeni gün yeni bir hafta herkese merhaba
Merhaba doktor yarin oldu puahhahZ Raporu almayı unutmayalım
Sorma çilesi çok ben agustosta ist. Dan orduya tasındım çile baba fındık gördkce kacıyorumBiraz ds findik baronlari kazansin. O eziyete o fiyati hak etmiyor. Elin italyani bizden aliyoe findigi dahacok kazaniyor aw
Senin durumlar nasıl dosttZ Raporu almayı unutmayalım
Attıgın para şanslı geldi 2 5 çektim burdan bir dosta 400 attm rol içinSenin durumlar nasıl dostt