- 22,450
- 23,112
- 113
Kendi başkanı etiketledi zaten 😀Birazdan ferdi ban yicek yanlışlıkla rapora tıkladım yanlışlukla rapora gittim bu arkadaş ferdikadıoğlu yazmışım raporlamışım nasıl yaptım bu acemiliği
Kendi başkanı etiketledi zaten 😀Birazdan ferdi ban yicek yanlışlıkla rapora tıkladım yanlışlukla rapora gittim bu arkadaş ferdikadıoğlu yazmışım raporlamışım nasıl yaptım bu acemiliği
Ferdi adamdır ama adam asmacada da iyidir2-3 kişiye borcu varmıs hesap kapanmadan onları ödemiş
@volkankonak @Shellac bu arkadaş ferdıyse opermısın 2 yanagındanBirazdan ferdi ban yicek yanlışlıkla rapora tıkladım yanlışlukla rapora gittim bu arkadaş ferdikadıoğlu yazmışım raporlamışım nasıl yaptım bu acemiliği
Urganlar kalitesiz adam napsın alskskFerdi adamdır ama adam asmacada da iyidir
Başkan kıyamaz ki ferdiye çok seviyor ferdiyi banlamaktan sıkıldıKendi başkanı etiketledi zaten 😀
Demek parasi var puahhahaKendi başkanı etiketledi zaten 😀
Prim aldın mı metinim@volkankonak @Shellac bu arkadaş ferdıyse opermısın 2 yanagından
Yalapşap alamadık kankamPrim aldın mı metinim
Urgan dedinde uganda liginde bi futbolcu profiline denk geldim adı mustafaydı ferdi olabilirmi oUrganlar kalitesiz adam napsın alsksk
Puahahaj en azından olunca borcunu ödüyor çocuk bak arkadaşa 2 katını atmıs 😀Demek parasi var puahhaha
İngiltere'den Ugandaya iltica etmiş olabilrUrgan dedinde uganda liginde bi futbolcu profiline denk geldim adı mustafaydı ferdi olabilirmi o
İyi bari bunu da raporla maksat kotan dolsun metinimYalapşap alamadık kankam
Benle uğraşma kahveye 250 verdım bugünİyi bari bunu da raporla maksat kotan dolsun metinim
Adam adam alıp dızlayıp uzayabılırdı de ferdi adamPuahahaj en azından olunca borcunu ödüyor çocuk bak arkadaşa 2 katını atmıs 😀
Nasıl bi kahve oBenle uğraşma kahveye 250 verdım bugün
Başkan en son 2 saat önce girmiş saate bakmıştır o 😄Kendi başkanı etiketledi zaten 😀
BundanNasıl bi kahve o
Ferdiyi en çok ben tanırım la şaka bi yana - sini görmedim hiç parası varsa dağıtır yoksa ister ama parası olana kadar bişey bekleme parası olunca fazlasını sallar.Puahahaj en azından olunca borcunu ödüyor çocuk bak arkadaşa 2 katını atmıs 😀