- 11,607
- 9,721
- 113
Yav bsg shshshshsFenere mı oynadın
Yav bsg shshshshsFenere mı oynadın
Kanka bakamıyorum kız arkadaşımdayım kaçamak anca giriyorum henüz kumarcı olduğumu bilmiyor üzerine kredi çekince öğrenecek inşallah yeni manitLa 25 dk önce sormuşsun sana cevap vermişim sen 4 dk önce şartı ne diye sormussun😅
Puhahhahaha hemen cek lütfenKanka bakamıyorum kız arkadaşımdayım kaçamak anca giriyorum henüz kumarcı olduğumu bilmiyor üzerine kredi çekince öğrenecek inşallah yeni manit
Acele edermisin kredi işinde paramiz yokKanka bakamıyorum kız arkadaşımdayım kaçamak anca giriyorum henüz kumarcı olduğumu bilmiyor üzerine kredi çekince öğrenecek inşallah yeni manit
Fındekse sms at onun telden ne çıkıyo bakalımKanka bakamıyorum kız arkadaşımdayım kaçamak anca giriyorum henüz kumarcı olduğumu bilmiyor üzerine kredi çekince öğrenecek inşallah yeni manit
İyi acil katlarsan sevinirim
Ben bulamam öyle 1.30 cu adamım ben 1.400 bana surpriz puajajFrebet 1.50 iki maç ana kadar 1.50 tekli @Northe
Efsane geri dönmüş zuahhaFındekse sms at onun telden ne çıkıyo bakalım
Yok be dostum ne feneri maçı bile izlemedim 2 - 3 saattir farklı düşünceler içerindeyim sadece yoruldum.Fenere mı oynadın
Marit al kardeşim her gün sormaBen bulamam öyle 1.30 cu adamım ben 1.400 bana surpriz puajaj
Şu zor zamanlarında sana destek olmak ısterım ama bende zor zamanlar yasıyorumYok be dostum ne feneri maçı bile izlemedim 2 - 3 saattir farklı düşünceler içerindeyim sadece yoruldum.
O zaman podi podi podi sentaKapatalım konuyı 😀
250 liralik kahve icmissin ne alakaŞu zor zamanlarında sana destek olmak ısterım ama bende zor zamanlar yasıyorum
Hafta sonları kanka ıcıyoruz250 liralik kahve icmissin ne alaka
Makina evlendi sen evlenemedin be metinimHafta sonları kanka ıcıyoruz
Makıne berdel yapmışlarMakina evlendi sen evlenemedin be metinim
Ptr carmeloBu hayro kesin vurdu parayı
YoooBu hayro kesin vurdu parayı