- 30,266
- 22,243
- 113
@Mrlbra konudan yasaklanmıstı bu neden affettınYav roll aç dedik ne dedik 😞
@Mrlbra konudan yasaklanmıstı bu neden affettınYav roll aç dedik ne dedik 😞
haklısın dost kendi kendime yiyip bitirmekten içimi az da olsa dökmek istedim sadece.Simdi burda bos muhabbet ediyorsun dost. Buradakilerin ilaci yok ki kendi baslarina basimza surelim. Git prof yardim al. Burada ki herkes binbeter
Dm atcan adamlara kankaHangi konudan iban istiym adamdan bura en makulu gibi geldi
2 gün yasaklanmıştı@Mrlbra konudan yasaklanmıstı bu neden affettın
Kanka??Dm atcan adamlara kanka
Bıktım senden yemin ederim bu dünyada para olmasa konuşmayı unuturdun galiba acimdan ölsem sende de para almam orasıda ayriYav roll aç dedik ne dedik 😞
Iban at ozelden tmm sen de acBıktım senden yemin ederim bu dünyada para olmasa konuşmayı unuturdun galiba acimdan ölsem sende de para almam orasıda ayri
Jsjsjsj anlamıyor sert dildenKanka??
PuahahahIban at ozelden tmm sen de ac
Yok biz dinleriz sabaha kadar ama biz de beter durumdayiz demek istedim. En guzeli prof yardim almak dosthaklısın dost kendi kendime yiyip bitirmekten içimi az da olsa dökmek istedim sadece.
Yok saol gerek yok sen takıl kendineIban at ozelden tmm sen de ac
ShshzhshhszhshSilahın var mı demiş, pompalı tüfek gibi patladım
Tam yeri burasıhaklısın dost kendi kendime yiyip bitirmekten içimi az da olsa dökmek istedim sadece.
Nasıl siklemedim ilk sana yazdım olum kafan mı güzelLa soru sordun sana söyledik siklemedin daha bu konuya bişey yazarsam 2 olsun
Abiler kurabiye olduuAbi diyecen abi
Abiler pismaniyeAbiler kurabiye olduu
AlınganNasıl siklemedim ilk sana yazdım olum kafan mı güzel
Fenere mı oynadınoda yoruldu be kardeşim çok yordum kızı allah beni affetsin düşünsene sürekli sevdiğin biri için acaba maaşını yedimi telefonunu satıp kumara mı bastı yine vs diye sorular soruyorsun kafanda? Empati yaptığım zaman sevdiğime karşı kafayı yiyorum acıdan sürekli bu soruları soruyorsun kendi kendine düşünsene halini.Diyolarlar ya ulan haddini bil oynama kendini tut işte senin sorunun çözmen gereken sensin haklılar bende öyle diyorum kimseye ben bunu yaptım diye kendimi savunmam ama anlamadıkları şey çözümünü bilmiyorum be dost k.bkma kafanızı şişiriyorum dertliyim
La 25 dk önce sormuşsun sana cevap vermişim sen 4 dk önce şartı ne diye sormussun😅Nasıl siklemedim ilk sana yazdım olum kafan mı güzel
ÜşyüzNe kadar kasamız var