- 30,266
- 22,243
- 113
Tamam 1. Olurum kankam3kisiye actiriom la
Tamam 1. Olurum kankam3kisiye actiriom la
Metinin yoruma baksana hshshshaLa 1k mesaj icin forumu birbirine katti puahhahha
Şartı neeBetstron %55 frebet şartı da çok iyi
Üzme be çocukYok yüksek kssaya var
La tamam şu yeni adama fazla takılmayın
3. Ben miyim tatlım3kisiye actiriom la
Çok iyiŞartı nee
Volkan fatih jakadal kaptı ilk 3uTamam 1. Olurum kankam
Son çırpınışlarım dost kumar oynayıp kaybedelini kurtarmak için değil yarın benim bu hayatta bundan sonra mutlu olup olamayacağımın son şansı. ondan son bir şans isteyeceğim herşeyimi dökükülüp uygulama şifreleri, payco payfix papara ne varsa hepsini tek tek kapatsın banka şifreleri onda olsun, telefon hattımı değiştireceğim herşeyi söyleyeceğim ne varsa beni bu illette yapıştırıp tutan çok geç bile kaldım denedim defalarca olmadı dua edin benim için yarın çok zor bir gün olacak en ufak duanıza bile ihtiyacım var umarım onu kaybetmem Allahtan tek istediğim budur benim. kimseye bunları açıklayamıyorum zaten sizler gibi kader ortaklarına ancak açıklayabilirdim sağolun dinlediğiniz için.Est dost yani çözümü sosyallesmek ve dedigim şekil senin paraya ulasamaman lazim.. farkli farkli ugraşlar edinmen lazim kolay degil ama genelde boyle
Kapatalım konuyı 😀Ben sana ferdi dedimde inanmıyordun bak ulan insan sarrafıyız biz onun tek cümlesinden anlarım
La soru sordun sana söyledik siklemedin daha bu konuya bişey yazarsam 2 olsunÜzme be çocuk
Abi diyecen abiÜzme be çocuk
Volkan kım bız varken burda corciVolkan fatih jakadal kaptı ilk 3u
Kral sana 6907 defa diyoruz ki konuyu para muhabbetine cevirmeIbanin yok bende at
6908 olduKral sana 6907 defa diyoruz ki konuyu para muhabbetine cevirme
Yav roll aç dedik ne dedik 😞Kral sana 6907 defa diyoruz ki konuyu para muhabbetine cevirme
Ödülüm geid@Fterim1905 @volkankonak roll accaniz mi
Kesene bwrwketVolkan fatih jakadal kaptı ilk 3u
Umarim her şey iyi geçer dostum allah yardimcin olsunSon çırpınışlarım dost kumar oynayıp kaybedelini kurtarmak için değil yarın benim bu hayatta bundan sonra mutlu olup olamayacağımın son şansı. ondan son bir şans isteyeceğim herşeyimi dökükülüp uygulama şifreleri, payco payfix papara ne varsa hepsini tek tek kapatsın banka şifreleri onda olsun, telefon hattımı değiştireceğim herşeyi söyleyeceğim ne varsa beni bu illette yapıştırıp tutan çok geç bile kaldım denedim defalarca olmadı dua edin benim için yarın çok zor bir gün olacak en ufak duanıza bile ihtiyacım var umarım onu kaybetmem Allahtan tek istediğim budur benim. kimseye bunları açıklayamıyorum zaten sizler gibi kader ortaklarına ancak açıklayabilirdim sağolun dinlediğiniz için.
Silahın var mı demiş, pompalı tüfek gibi patladımMetinin yoruma baksana hshshsha