- 17
- 28
- 3
Dediğin kişi ile alakam yokFerdi seni sildim (ciddi) haberin olsun
Dediğin kişi ile alakam yokFerdi seni sildim (ciddi) haberin olsun
İşini yap o zmnBen varım işte
BildirdimDediğin kişi ile alakam yok
Direkt mesaj atar mısınızBen varım işte
Ne kadar kasamız varUfak kasaya göre bonus var mı dostlar
oda yoruldu be kardeşim çok yordum kızı allah beni affetsin düşünsene sürekli sevdiğin biri için acaba maaşını yedimi telefonunu satıp kumara mı bastı yine vs diye sorular soruyorsun kafanda? Empati yaptığım zaman sevdiğime karşı kafayı yiyorum acıdan sürekli bu soruları soruyorsun kendi kendine düşünsene halini.Diyolarlar ya ulan haddini bil oynama kendini tut işte senin sorunun çözmen gereken sensin haklılar bende öyle diyorum kimseye ben bunu yaptım diye kendimi savunmam ama anlamadıkları şey çözümünü bilmiyorum be dost k.bkma kafanızı şişiriyorum dertliyimHesaplari eşine ver parayida lazim olunca onda n iste ancak o sekil
Betstron %55 frebet şartı da çok iyiUfak kasaya göre bonus var mı dostlar
Yok yüksek kssaya varUfak kasaya göre bonus var mı dostlar
DamperlıYok yüksek kssaya var
Est dost yani çözümü sosyallesmek ve dedigim şekil senin paraya ulasamaman lazim.. farkli farkli ugraşlar edinmen lazim kolay degil ama genelde boyleoda yoruldu be kardeşim çok yordum kızı allah beni affetsin düşünsene sürekli sevdiğin biri için acaba maaşını yedimi telefonunu satıp kumara mı bastı yine vs diye sorular soruyorsun kafanda? Empati yaptığım zaman sevdiğime karşı kafayı yiyorum acıdan sürekli bu soruları soruyorsun kendi kendine düşünsene halini.Diyolarlar ya ulan haddini bil oynama kendini tut işte senin sorunun çözmen gereken sensin haklılar bende öyle diyorum kimseye ben bunu yaptım diye kendimi savunmam ama anlamadıkları şey çözümünü bilmiyorum be dost k.bkma kafanızı şişiriyorum dertliyim
Ferdi naber kankaDirekt mesaj atar mısınız lütfen @Mrlbra
Kimsin kardesim sen yeter beDirekt mesaj atar mısınız lütfen @Mrlbra
DeğilimFerdi naber kanka
Metin regl gibisin bugunDamperlı
Ferdı kopegın tekıydı zaten puhahahDeğilim
Yenı geldim eve yorgunumMetin regl gibisin bugun
Para?Yenı geldim eve yorgunum