Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Leverkusen bitmiş la boniface yedek tutuyor sanki çok iyi de ilerisi

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Bıktım hayatımın içine ediyor bu kumar neden bırakamıyoruz arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin varsa bi yorumunuz. bırakmak mümkün değil mi ? neyine hapsolmuşuz bunun neden yapıyoruz? Gerçekten yardıma ihtiyacım var öylesine söylemiyorum acil bir durumum yok borcum yok denilecek kadar az yinede neden yapıyoruz geçmişte çok kaybetmiştim bunun bir sebebi geçmişi aramak mı anlamıyorum cidden anlamıyorum artık.Yaşadığımız sorunun cevabını bilmediğim için deliriyorum kafayı yicem.Hastalık mı ciddi derecede tıbpi bir hastalık mı yoksa?

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Bıktım hayatımın içine ediyor bu kumar neden bırakamıyoruz arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin varsa bi yorumunuz. bırakmak mümkün değil mi ? neyine hapsolmuşuz bunun neden yapıyoruz? Gerçekten yardıma ihtiyacım var öylesine söylemiyorum acil bir durumum yok borcum yok denilecek kadar az yinede neden yapıyoruz geçmişte çok kaybetmiştim bunun bir sebebi geçmişi aramak mı anlamıyorum cidden anlamıyorum artık.Yaşadığımız sorunun cevabını bilmediğim için deliriyorum kafayı yicem.Hastalık mı ciddi derecede tıbpi bir hastalık mı yoksa?
@Mrlbra bu işin piri

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,449
113
Psikoloğa görün dostum birakirsin

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,606
9,720
113
Içeri girerken dikkat et bak kapida yaziyor 1O numara

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,403
12,425
113
O zmn Senin yerinde olmak için çok şey feda edebilirdim. Benim şu an kumarı neden bırakamıyorum sorusunu sormaya bile mecalim yok

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Psikoloğa görün dostum birakirsin
geçmişte gittim dostum faydasını görmedim.Ama bence beni anlayamadı o yüzden farklı bir Psikoloğa da görünmek istiyorum ne gerekeiyorsa yapmak istiyorum yaşım 35 aklım şuurum yerinde çok şükür insanlarla ilişkim iyi pozitif bir insanım ama bu illet beni bitiriyor evliliğimi bitiriyor saçlarım beyazladı bu illet yüzünden stresi sebebi ile.Benim borcumda yok çalışıyorum gidiyorum maaşımı batırıyorum sonra gidiyorum Bir insanın yapmaması gereken birşeyler yapıyorum gerçekten çok yoruldum pişmanlığım ertesi güne kadar sürüyor sonra inkar başlıyor sonra tekrar devam ediyorum ben bunu sürekli tekrarlamaktan çok yoruldum ben 16 senedir kumar oynuyorum hiçte kazanamadım hep kaybettim hep kaybettim yüzümü güldürdüğü durumlar sadece anlık oldu sonrası ertesi hep eziyet bunun farkında olup buna devam etmek nasıl bir şey çözümü yokmu ya.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,533
17,478
113
Askerde bile bırakamadım dost var sen düşün nasil bi illet

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
geçmişte gittim dostum faydasını görmedim.Ama bence beni anlayamadı o yüzden farklı bir Psikoloğa da görünmek istiyorum ne gerekeiyorsa yapmak istiyorum yaşım 35 aklım şuurum yerinde çok şükür insanlarla ilişkim iyi pozitif bir insanım ama bu illet beni bitiriyor evliliğimi bitiriyor saçlarım beyazladı bu illet yüzünden stresi sebebi ile.Benim borcumda yok çalışıyorum gidiyorum maaşımı batırıyorum sonra gidiyorum Bir insanın yapmaması gereken birşeyler yapıyorum gerçekten çok yoruldum pişmanlığım ertesi güne kadar sürüyor sonra inkar başlıyor sonra tekrar devam ediyorum ben bunu sürekli tekrarlamaktan çok yoruldum ben 16 senedir kumar oynuyorum hiçte kazanamadım hep kaybettim hep kaybettim yüzümü güldürdüğü durumlar sadece anlık oldu sonrası ertesi hep eziyet bunun farkında olup buna devam etmek nasıl bir şey çözümü yokmu ya.
Hesaplari eşine ver parayida lazim olunca onda n iste ancak o sekil

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Askerde bile bırakamadım dost var sen düşün nasil bi illet
bende askerdeyken oynadım abi ortam desen ortamım yok işten sonra eve çekilirim.Çok yalnız kaldım bu illet yüzünden eş dost akraba ilişkilerim çok minimum oldu belkide en büyük sebebi budur yalnızlığa çekiyor bu illet insanı ve oynamaya devam ediyorsun gibi.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Tıbbı kardeş