- 12,587
- 12,829
- 113
Çok seri yazıyorsun Ahmedim canına yazık normal yaz yine nasibinde varsa alırsın alacağını2 aydır işsizim param bile yok. Aldığım ödülle rol açıyorum. Allah akıl fikir versin size. Biraz anlayın zor durumda olduğumu
Çok seri yazıyorsun Ahmedim canına yazık normal yaz yine nasibinde varsa alırsın alacağını2 aydır işsizim param bile yok. Aldığım ödülle rol açıyorum. Allah akıl fikir versin size. Biraz anlayın zor durumda olduğumu
Eskiden pogba vardı o parayı vurdu galiba aq@sinansrml63 atlıyor ordan ben varım asıl diyor
Inanma ahmetim seni elemeye çalışıyorlarÇok seri yazıyorsun Ahmedim canına yazık normal yaz yine nasibinde varsa alırsın alacağını
Osimende vurmuştu bir ara 😀Eskiden pogba vardı o parayı vurdu galiba aq
Teşekkürler iznin içimHadi kendi aranızda muhabbete devam edin haydi eyvallah
Poker falan anlamam bana roll sponsor ol demissin zaten 2.5k aldığım para ferdiyle caly e atacam holigan için hepsini mi dagitayim anlamadım@dpvdsh sana 2 dir etiket atıyorum ipleyip cevap vermiyorsun. bak bir daha her hangi bir konuda beni alıntılarsan yada yazdığıma emoji bırakırsan burda sana dünyanın lafını ederim tamam mı kardeş
Onun eski adı neOsimende vurmuştu bir ara 😀
Dur bakayım bu konuyu kaosa sürükleyecek üyeleri etiketleyim konu az neşelensinTeşekkürler iznin içim
Ferdiye nasıl ulaştın biraz önce 3.600 demedin mi hem 😀Poker falan anlamam bana roll sponsor ol demissin zaten 2.5k aldığım para ferdiyle caly e atacam holigan için hepsini mi dagitayim anlamadım
Hep osimenmiş öyle diyorOnun eski adı ne
Ferdininkini Barriosa at daha faydalı olurPoker falan anlamam bana roll sponsor ol demissin zaten 2.5k aldığım para ferdiyle caly e atacam holigan için hepsini mi dagitayim anlamadım
1k borç almış heralde 1100 faiziyle ödemişFerdiye nasıl ulaştın biraz önce 3.600 demedin mi hem 😀
Sorun cevap vermemen, gerisi umrumda değil zaten. Bir daha da cevap vermek zorunda kalmayacaksın zatenPoker falan anlamam bana roll sponsor ol demissin zaten 2.5k aldığım para ferdiyle caly e atacam holigan için hepsini mi dagitayim anlamadım
1k borç alıp oynadım da dedim kaçırmışsın orayiFerdiye nasıl ulaştın biraz önce 3.600 demedin mi hem 😀
Yok ya hikaye hep osimhen değildi biliyordumda unuttum aqHep osimenmiş öyle diyor
O buraya düşündüğünüzden daha yakinFerdiye nasıl ulaştın biraz önce 3.600 demedin mi hem 😀
Ya bu tripler ne ciddenSorun cevap vermemen, gerisi umrumda değil zaten. Bir daha da cevap vermek zorunda kalmayacaksın zaten