- 31,263
- 28,843
- 113
Dm var zaten yazsana neyi beklionYaz ozelden
Dm var zaten yazsana neyi beklionYaz ozelden
Ahmetim sana burda sallıyorlar seni vatan savunur gibi savundun bana dedine bak nankörlük yaptın seni sildim ahmetim artık yoksunzAldığım parayla rol açıyom görmüyon herhalde
Bilader yazıyorumAman yazmazsaniz yazmayn
Bunuda asmak lazımAman yazmazsaniz yazmayn
Raporlu p@dpvdsh sana 2 dir etiket atıyorum ipleyip cevap vermiyorsun. bak bir daha her hangi bir konuda beni alıntılarsan yada yazdığıma emoji bırakırsan burda sana dünyanın lafını ederim tamam mı kardeş
Ahmetim dun de sordum cevap vermedin. Sen mi alirsin hakan mi?Aldığım parayla rol açıyom görmüyon herhalde
Kim yazmıyor kanka yerine yazayımAman yazmazsaniz yazmayn
Seni savunan tek kişi bendim ister inan ister inanma2 aydır işsizim param bile yok. Aldığım ödülle rol açıyorum. Allah akıl fikir versin size. Biraz anlayın zor durumda olduğumu
Aşırı sinirliyim şu an ağır kufredecem bu yavsaga banlatacam kendimiRaporlu p
Ahmedim kimse dalga geçmiyor ki. Makara yapiolar kendi aralarında. Biz de calismioz2 aydır işsizim param bile yok. Aldığım ödülle rol açıyorum. Allah akıl fikir versin size. Biraz anlayın zor durumda olduğumu
@ferdikadıoğlu ben varım ben diyorAhmetim dun de sordum cevap vermedin. Sen mi alirsin hakan mi?
Siz kim hocamAhmedim kimse dalga geçmiyor ki. Makara yapiolar kendi aralarında. Biz de calismioz
@sinansrml63 atlıyor ordan ben varım asıl diyor@ferdikadıoğlu ben varım ben diyor
Phshshahs RIP@ferdikadıoğlu ben varım ben diyor
Ahmet bunlar varya böyle işte ben seni 7 kıtada savuncam2 aydır işsizim param bile yok. Aldığım ödülle rol açıyorum. Allah akıl fikir versin size. Biraz anlayın zor durumda olduğumu
Sakin kal gerek yok dostAşırı sinirliyim şu an ağır kufredecem bu yavsaga banlatacam kendimi