- 38,813
- 38,951
- 113
Dakika say bu nasıl totemComo momo bişeyler dedi el at adamın maçına 1 btc atcam diyor
Dakika say bu nasıl totemComo momo bişeyler dedi el at adamın maçına 1 btc atcam diyor
O deli banlandi mi ahshshshNakit mi 750
Güzel ama ben düz oyuncuyum işte sorun ordaCark kodu bisey degilki bunlar guzel bonuslar o freebet bir tutsa fena para geliyor misal yada diyelim mi 5k 5k 5k 3 kupon yaptin bu 3+1 bonusundan 750 ekleniyor fena degil
Silindi mesajlar bilmiyorum valla 🤣O deli banlandi mi ahshshsh
Bu kalpten totemDakika say bu nasıl totem
AynenNakit mi 750
İyiymiş o zaman bi 15k atta 3 tane 5k kupon yapayım 750 bonus alayım
Kasa varsa vbete atardim bende düz oynardim kayip bile duzgun yok ama padisah ekstra ekstra biseyler veriyor ayrica freebette mecbur 4lu veriyor futbol bahsi alasim varsa onu o freebetle hallediyom ondan cazip geliyor yoksa zaten at düz oynaGüzel ama ben düz oyuncuyum işte sorun orda![]()
Biz her türlü kazanıyoruz kardeşim Como atarsa 90 dolar atacam dedi atamazsa 50 dolar atcam dediDakika say bu nasıl totem
Padişaha son 10 günde 20-30 yatırım var bişey verdiği yok banaKasa varsa vbete atardim bende düz oynardim kayip bile duzgun yok ama padisah ekstra ekstra biseyler veriyor ayrica freebette mecbur 4lu veriyor futbol bahsi alasim varsa onu o freebetle hallediyom ondan cazip geliyor yoksa zaten at düz oyna
PuahahahahLose maalesef. Como bu saatten sonra gol mol atamaz devre 0.0 MS 1.0 biter
Patladık
Erken dahaLose maalesef. Como bu saatten sonra gol mol atamaz devre 0.0 MS 1.0 biter
Patladık
Yırtma kuponuLose maalesef. Como bu saatten sonra gol mol atamaz devre 0.0 MS 1.0 biter
Patladık
Akşam maçlarına tekrar denicem bu sefer sağlam analiz yapacamKasa varsa vbete atardim bende düz oynardim kayip bile duzgun yok ama padisah ekstra ekstra biseyler veriyor ayrica freebette mecbur 4lu veriyor futbol bahsi alasim varsa onu o freebetle hallediyom ondan cazip geliyor yoksa zaten at düz oyna
Comoya girdim burdaBiz her türlü kazanıyoruz kardeşim Como atarsa 90 dolar atacam dedi atamazsa 50 dolar atcam dedi
Niye kimse cevap vermedi ki 😒Alinti yapana 500