- 5,042
- 4,621
- 113
Aktif olupta ulaşmadığım kimse kaldı mı
Cekim gelmiyor valla islemdeÜst dedık sana
130k çekersen tabi bekletirCekim gelmiyor valla islemde
Konu açarsan ne güzel cvb lar gelır şu saate 😀Aktif olupta ulaşmadığım kimse kaldı mı
Kaç dırhemCekim gelmiyor valla islemde
O parayı hayatımda görmedim kanka doktor atarsa belki görürüm puah130k çekersen tabi bekletir
Kesene bereket doktorAktif olupta ulaşmadığım kimse kaldı mı
Sallayan2121O parayı hayatımda görmedim kanka doktor atarsa belki görürüm puah
Role talibim doktor zaten tüm rollerim banko geliyor puahaAktif olupta ulaşmadığım kimse kaldı mı
Lâ cekım yapıp rolle talıp olmak nedır hakan'la ferdıyı mezardan cıkarcanRole talibim doktor zaten tüm rollerim banko geliyor puaha
Çekim yapmış hala ne diyor @egehandroRole talibim doktor zaten tüm rollerim banko geliyor puaha
Metine atıyom ayarlayın işte. Ben uyku moduna geçcemRole talibim doktor zaten tüm rollerim banko geliyor puaha
Role talibim dedim paraya değil kanka yanlış anladın galiba beniLâ cekım yapıp rolle talıp olmak nedır hakan'la ferdıyı mezardan cıkarcan
Şu çocuğun para sevdası bana sinir krizleri geçirtiyor 😅Çekim yapmış hala ne diyor @egehandro
Roll neyle yapılıyor lâ mısır kocanıyla mı puhahahaRole talibim dedim paraya değil kanka yanlış anladın galiba beni
Sizler için dedim la benim param var zaten puahaÇekim yapmış hala ne diyor @egehandro
Ne tesadüf bi baktık metinde uyuyakalmışMetine atıyom ayarlayın işte. Ben uyku moduna geçcem
Dvdvdv unutmayalım lutfenŞu çocuğun para sevdası bana sinir krizleri geçirtiyor 😅
Yokla para gelmeden uyumamNe tesadüf bi baktık metinde uyuyakalmış