- 24,868
- 23,592
- 113
Miami 113.5 ustKaç bekliyon ki kombinesi 216.5 üst dü o da yattı zaten benim🤣
Miami 113.5 ustKaç bekliyon ki kombinesi 216.5 üst dü o da yattı zaten benim🤣
Benim az bastigim suprizler gelir genelde puahhaUzamaz ki hocam sen 0 almışsın o ihtimal de yok suan
Ağır zortMiami 113.5 ust
Zaten başka ihtimal kalmadi hocamBenim az bastigim suprizler gelir genelde puahha
Son periyod 28 sayisi kalmıştı sıctilar son çeyrek hiç sayi alamıyorlar suanAğır zort
Ben yatıyorum lanet gelsin herşey lose loseSon periyod 28 sayisi kalmıştı sıctilar son çeyrek hiç sayi alamıyorlar suan
Gorur gormez dedim ama miamiye o baremi acmalarinin sebebi var iste umarim gelir la uzasinZaten başka ihtimal kalmadi hocam
Uzama olur isallah ya skor ayni suanGorur gormez dedim ama miamiye o baremi acmalarinin sebebi var iste umarim gelir la uzasin
Enerjiyi yolladik bakalimUzama olur isallah ya skor ayni suan
Simdi takır takır atmaya başladı 5 dakika boş geçti lanet takimEnerjiyi yolladik bakalim
O da beni yatirmak icin geride olsa faul yapar atlanta üst kesin gelirdi simdi kritik bayaSimdi takır takır atmaya başladı 5 dakika boş geçti lanet takim
sapsap senin daha çok kazanman lazim daha kağidın eksik REST.Kaç bekliyon ki kombinesi 216.5 üst dü o da yattı zaten benim🤣
Atlanta 106.5 ust almışsınız hocam o da gelmezse nba tobe edelim benceO da beni yatirmak icin geride olsa faul yapar atlanta üst kesin gelirdi simdi kritik baya
?sapsap senin daha çok kazanman lazim daha kağidın eksik REST.
Iste bu play in playoff maclari boyle olabiliyor bakalim kismet artikAtlanta 106.5 ust almışsınız hocam o da gelmezse nba tobe edelim bence
Senin gelir hocam artik burdan da kayıp olmaz artık herhaldeIste bu play in playoff maclari boyle olabiliyor bakalim kismet artik
1 tane kazanan kupon yok beyaz konusundaSenin gelir hocam artik burdan da kayıp olmaz artık herhalde
Ne yapalım yeni konu mu açalım acep1 tane kazanan kupon yok beyaz konusunda
Yokla sure hemen bitti 20 sn kaldiSenin gelir hocam artik burdan da kayıp olmaz artık herhalde