Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,842
113
Hocam zaten onu yapabilsek kazaniriz bu işte :) 2 3 kurus paradan ne kasalara cikiyoz bazen sonra geri veriyoz işte
Hocam açıkçası benim taktik şöyle; atıyorum hesapta 600-700 mü var bonus bakiom bonus yoksa atiom bir siteye gözüme bir maç kestiriom 2 orandan basiom gelirse cekiom gidip o yarısını yiyiom (yemek veya nargile veya tatlı veya başka şeyler) sonra kalanla devam. Kasam 1k ise piabellaya atıom 1.30 orana basiom cekiom 100 freebet çek paylaş honusu aliom, sonraki gün de 333 freebet eklenio. Haftada 1 amarabaete atıom 1.30 orana basıp çekiom 2.5 betten 100 spin çek paylaş bonusu aliom Max 1k çekimli. Bu şekilde yükselmiyorum pek ama en azından gündelik ihtiyaçlarımı her gün olmasa da bazı günler ufak ufak ordan hallediom

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Hocam açıkçası benim taktik şöyle; atıyorum hesapta 600-700 mü var bonus bakiom bonus yoksa atiom bir siteye gözüme bir maç kestiriom 2 orandan basiom gelirse cekiom gidip o yarısını yiyiom (yemek veya nargile veya tatlı veya başka şeyler) sonra kalanla devam. Kasam 1k ise piabellaya atıom 1.30 orana basiom cekiom 100 freebet çek paylaş honusu aliom, sonraki gün de 333 freebet eklenio. Haftada 1 amarabaete atıom 1.30 orana basıp çekiom 2.5 betten 100 spin çek paylaş bonusu aliom Max 1k çekimli. Bu şekilde yükselmiyorum pek ama en azından gündelik ihtiyaçlarımı her gün olmasa da bazı günler ufak ufak ordan hallediom
No bonus olmak için çaba var baya hocam :) yok ben en fazla bonus alirim %30 %50 freebet pat güm giderim 500 atiyosam en az 3k falan cekmeye oynarim işler iyi gitti mi aylik odemeler aradan cikar işte o şekil takiliyom bende

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,842
113
No bonus olmak için çaba var baya hocam :) yok ben en fazla bonus alirim %30 %50 freebet pat güm giderim 500 atiyosam en az 3k falan cekmeye oynarim işler iyi gitti mi aylik odemeler aradan cikar işte o şekil takiliyom bende
Nobonus etmedi hâlâ ben de şaşkınım. Ha bide dediğin gibi %50 freebetler de güzel. Kendimize hâkim olup sadece şu şekil oynasak ufak ufak alırız da işte olmuyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Nobonus etmedi hâlâ ben de şaşkınım. Ha bide dediğin gibi %50 freebetler de güzel. Kendimize hâkim olup sadece şu şekil oynasak ufak ufak alırız da işte olmuyor
Bu sitelerde kârda olabilirim zaten hocam orda yukseltip 3 5k basarak bonussuz yerde kaybediyoz işte neyse elbet bir gün diyelim :)

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,036
4,613
113
Yatırım bonusu sadece huhu dan alırım %50
Çevrimsiz başka nadiren denk gelirse çevrimsiz kolay Bonus öyle alırım yoksa mümkün mertebe uzak duruyorum. Dümdüz oynuyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Yatırım bonusu sadece huhu dan alırım %50
Çevrimsiz başka nadiren denk gelirse çevrimsiz kolay Bonus öyle alırım yoksa mümkün mertebe uzak duruyorum. Dümdüz oynuyorum
Huhu benzeri sitelerde hep no bonusum ama sana tavsiyem padisahbette %30 freebet var 4 mac 1.6 futbol istiyor 10k yatirima kadar alabilirsin onu al freebet tutarsa baya iyi geliyor birde betgarda %50 freebet var 3 mac 1.7 istiyor futbol yine o da maks 5k yatirima buyuk oynayip yatirim bonusu alacaksan bu ikisi iyidir baya