Çok ciddiyim nolur gs demeAğlıyorum ciddimisin
Çok ciddiyim nolur gs demeAğlıyorum ciddimisin
Ne bu cenabetlik kardesimÇok ciddiyim nolur gs deme
Aynen valla 1 mi 2 mi karar veremedim 0 geldi aklima koydum oyle başa baş gider zaten bence puhahaLaa üstteki basket maçıymış ya![]()
Dost harbiden sıfırım sabah bı 100 spin eklemişti sitenin teki neyse kazancı Avustralya ilk yarı 2 gol ve 5 korner bastık 4 gol 3 kofner çıktı ilk yarı puhaha ikinci yarı 13-14 korner çıktı sanırım. Sonra bir daha hiç oynamadımKendi paranlan oynayabilirsin hocam puaha
3 gündür etkinlik bonusları hariç çekim yoktu nereye atsam ne oynasam yattım biraz riskli oynadım tabi kısa yoldan vuracaz yaHocam genel olarak herkeste bir şanssızlık mevcut
Eskiden sadece kodla veya bonuslarla oynayıp gene kasa yapma fırsatı olurdu ama artık o da azaldı baya3 gündür etkinlik bonusları hariç çekim yoktu nereye atsam ne oynasam yattım biraz riskli oynadım tabi kısa yoldan vuracaz ya
Bizimki başka hocam ayri bir cenabetlikHocam genel olarak herkeste bir şanssızlık mevcut
Aynisi valla3 gündür etkinlik bonusları hariç çekim yoktu nereye atsam ne oynasam yattım biraz riskli oynadım tabi kısa yoldan vuracaz ya
O barış Alper denen kazma olmasa GS her maç 4-5 atar. Okan ne yaptığını bilmiyor baba artık. Sallaiye 4-5 milyon Euro bonservis ödüyor oynatmio. Frankowski aldırıyor onu da oynatmayip kaanı falan oynatıyor. Ne salak bir adam olfu boyle buÇok ciddiyim nolur gs deme
Ben sermaye olmayınca site etkinliklerine katılıyorum mecbur. 100 250 500 freebet filan ekleniyor. Bazıları nakit veriyorEskiden sadece kodla veya bonuslarla oynayıp gene kasa yapma fırsatı olurdu ama artık o da azaldı baya
Aslında üst üste birkaç kayıp oldu mu o gün hiç oynamamak lazım ama para oldu mu insan dayanamıyorBizimki başka hocam ayri bir cenabetlik
İyi dost sennaparsınız bea
aynı surmece devamİyi dost sen
O şekil oynamak mantıklı en azından ikinci bir şans oluyorBen sermaye olmayınca site etkinliklerine katılıyorum mecbur. 100 250 500 freebet filan ekleniyor. Bazıları nakit veriyor
Sürmece deme dost sıkıntı yanlış anlaşılabilir ahaha sürünmeceaynı surmece devam![]()
Hocam zaten onu yapabilsek kazaniriz bu işteAslında üst üste birkaç kayıp oldu mu o gün hiç oynamamak lazım ama para oldu mu insan dayanamıyor
Yolladım sana. Drogba yok ortada onun yerineSürmece deme dost sıkıntı yanlış anlaşılabilir ahaha sürünmece
Çok hastayımYolladım sana. Drogba yok ortada onun yerine