Attım@drogba6 dm iban
Onun dm açık yaz direkt ona istersen@drogba6 dm iban
Geçmiş olsun. Bende iy GS 1.5 üst almıştım yattı10k gitti gs deme bana yalvarırım
Drogba uyudu galiba
Uyumuşsa ben uyanığımGeçmiş olsun. Bende iy GS 1.5 üst almıştım yattı
İy
Drogba uyudu galiba
Yazıştık zaten de iban atmadan kaybolduOnun dm açık yaz direkt ona istersen
Drogba yoksa yapıştır gelsin doktor şu noranın haftasonu promosyonu alayımGeçmiş olsun. Bende iy GS 1.5 üst almıştım yattı
İy
Drogba uyudu galiba
Kasan yoksa dm iban ama çekim bekliyom anca gelince atarımDrogba yoksa yapıştır gelsin doktor şu noranın haftasonu promosyonu alayım
Bol Şanslar. Banko gelir bu kuponEasy beyler bol sansEkli dosyayı görüntüle 770634
Laa üstteki basket maçıymış yaEasy beyler bol sansEkli dosyayı görüntüle 770634
Ağlıyorum ciddimisin10k gitti gs deme bana yalvarırım
Vala sıfırım hacı bugün hiç oynamadımKasan yoksa dm iban ama çekim bekliyom anca gelince atarım
Dayanamadik canliya bastik nbae kalan bu puhaha mecbur süpriz denedik 76 70 1dk kalmis dep 8 sayi atti favori takima düşün mac 80 78 bitti ev 5 fark demistik bu ara elimizi nereye atsak kupkuru sacma sapanBol Şanslar. Banko gelir bu kupon
Kendi paranlan oynayabilirsin hocam puahaVala sıfırım hacı bugün hiç oynamadım
Tmm iban yazarsın gelince atarım ama ne zaman gelir belli değil 30 dk dır işlemdeVala sıfırım hacı bugün hiç oynamadım
Kendi paranlan oynayabilirsin hocam puahaVala sıfırım hacı bugün hiç oynamadım
Hocam genel olarak herkeste bir şanssızlık mevcutDayanamadik canliya bastik nbae kalan bu puhaha mecbur süpriz denedik 76 70 1dk kalmis dep 8 sayi atti favori takima düşün mac 80 78 bitti ev 5 fark demistik bu ara elimizi nereye atsak kupkuru sacma sapan
Geçmiş olsun dostumDayanamadik canliya bastik nbae kalan bu puhaha mecbur süpriz denedik 76 70 1dk kalmis dep 8 sayi atti favori takima düşün mac 80 78 bitti ev 5 fark demistik bu ara elimizi nereye atsak kupkuru sacma sapan