- 18,515
- 16,838
- 113
TmmmCekim bekliyordur
TmmmCekim bekliyordur
Benim para sapsap a uğurlu geliyor ya adam 2 gün iyi aliyor da sonunu getiremiyor iste
Maalesef şiddete hiçbir şekilde gelememCanımız sıkılınca döver geçeriz bir de patronu olunca bunun
Kaç çekmişBenim para sapsap a uğurlu geliyor ya adam 2 gün iyi aliyor da sonunu getiremiyor iste
Ne zaman başlıyor? Belki dönerim trye burda 1-2 sıkıntı oldu cozemeyeceğim türdenYess bu çok iyi oldu personel alımı vardır 45K maaş +Tip(15-20K)+kalacak yer+Prim+Yemek-Ulasım
Haziran-Eylül arasıNe zaman başlıyor? Belki dönerim trye burda 1-2 sıkıntı oldu cozemeyeceğim türden
Konuda ferdi var nasil rakam telaffuz edim puaha dm den söylerim sanaKaç çekmiş
Ferdi kadrolu olmak üzere 😅Konuda ferdi var nasil rakam telaffuz edim puaha dm den söylerim sana
Güzel. Ferdiyi de al ben sipariş dilini hemen kavratırım onaHaziran-Eylül arası
Ağabey yalvarırım bana da söyleKonuda ferdi var nasil rakam telaffuz edim puaha dm den söylerim sana
Hocam fon olaylari biliyoz puhahaNe zaman başlıyor? Belki dönerim trye burda 1-2 sıkıntı oldu cozemeyeceğim türden
25€Ağabey yalvarırım bana da söyle
Çekimi bekliyorumAtmadimi sapsap sana
Yok hocam ya 300 e 700 almis 300 u ege ye veriyor yine basa dönüyor puahahAğabey yalvarırım bana da söyle
Yok be hocam gönül işleriHocam fon olaylari biliyoz puhaha
Freebet gibi bi seyYok hocam ya 300 e 700 almis 300 u ege ye veriyor yine basa dönüyor puahah
Hadi kardeşimÇekimi bekliyorum
Güzel paraYok hocam ya 300 e 700 almis 300 u ege ye veriyor yine basa dönüyor puahah
Yalvariyorum egeye gonder parayi simdi kursuna dizecek diye korkuyorum biziÇekimi bekliyorum
O düzelir hocam zaman çozer her türlüYok be hocam gönül işleri