- 18,515
- 16,838
- 113
Yeni nesil meyhane kanka zaten 2 tane var diğeri bizimdi buna da ortak olmuşuz tek el olmus yani piyasaNeresi mona
Yeni nesil meyhane kanka zaten 2 tane var diğeri bizimdi buna da ortak olmuşuz tek el olmus yani piyasaNeresi mona
Kayip alip yine ayni tutara cikacaktik ne guzel puhahaTutar bağırttı
Nerede işte ankaradaysa gideyim para ödememYeni nesil meyhane kanka zaten 2 tane var diğeri bizimdi buna da ortak olmuşuz tek el olmus yani piyasa
Ankara’ya kim yatırım yapar gayrimenkul dışında Datça kanka 😅Nerede işte ankaradaysa gideyim para ödemem
Dalak böbrek ne varsa bıraktımFerdi yonetime bildirdim çok sıkıldım senden yok la paramız yemin mi içelim 300 500 paramız var zaten zor ayakta duruyoruz yapma bole şeyler senden rica ediyorum kanka
Ortam baya canlı görünüyor ama. Ankara pavyondan devam etsin Ankara'da ziyan olur o konseptNerede işte ankaradaysa gideyim para ödemem
Kanka bunu da incele bak sana instadsn attım simdi mekanıOrtam baya canlı görünüyor ama. Ankara pavyondan devam etsin Ankara'da ziyan olur o konsept
Bakayım hemenKanka bunu da incele bak sana instadsn attım simdi mekanı
Bu da güzel. Bu da mı DatçafaKanka bunu da incele bak sana instadsn attım simdi mekanı
Yess bu çok iyi oldu personel alımı vardır 45K maaş +Tip(15-20K)+kalacak yer+Prim+Yemek-UlasımBu da güzel. Bu da mı Datçafa
Ferdiyi alsana laYess bu çok iyi oldu personel alımı vardır 45K maaş +Tip(15-20K)+kalacak yer+Prim+Yemek-Ulasım
Ya her gün onun 300-500₺ istemesiyle mi uğraşayım beyazFerdiyi alsana la
Ağabey 500 atar mısın akşam yevmiyeyi alırken vereyimYa her gün onun 300-500₺ istemesiyle mi uğraşayım beyaz
Yer neresi üstadYess bu çok iyi oldu personel alımı vardır 45K maaş +Tip(15-20K)+kalacak yer+Prim+Yemek-Ulasım
300 egeye atsana benim olan hakkı dostum ben biraz daha slot cevirim batıp geleyimAğabey 500 atar mısın akşam yevmiyeyi alırken vereyim
Yonetime bildirdimYer neresi üstad
Ok300 egeye atsana benim olan hakkı dostum ben biraz daha slot cevirim batıp geleyim