- 18,515
- 16,838
- 113
Heeeeeee benim en az 8-9 tane max win var la dededen hepsi casibomBugun degil la slotu biraktik gibi bisey bir defa egt jackpot yakaladim onu dedim
Heeeeeee benim en az 8-9 tane max win var la dededen hepsi casibomBugun degil la slotu biraktik gibi bisey bir defa egt jackpot yakaladim onu dedim
500 garanti kalıyor cevrim kalanını yemese iyi olur kankaParanın bitmeyeceğine inanıyorsan son paran değildir 😅 ben gene de bırakayım
İlk üye olduğumda yine bunu demiştin inanmıştım salak gibiİntihar edicem Allah'a emanet olun
Acıkmış yerim dedi500 garanti kalıyor cevrim kalanını yemese iyi olur kanka
Benim tek max win var 1.5 sene önce 180k tümbetHeeeeeee benim en az 8-9 tane max win var la dededen hepsi casibom
Benim hic almadim yaklasmadi bile akHeeeeeee benim en az 8-9 tane max win var la dededen hepsi casibom
Ben daha 2 gün önce kaçırdım 500-250-100 falan attı yakalayamadıBenim hic almadim yaklasmadi bile ak
Ferdi yonetime bildirdim çok sıkıldım senden yok la paramız yemin mi içelim 300 500 paramız var zaten zor ayakta duruyoruz yapma bole şeyler senden rica ediyorum kankaAcıkmış yerim dedi
Evi inlettim hahahahahhaFerdi yonetime bildirdim çok sıkıldım senden yok la paramız yemin mi içelim 300 500 paramız var zaten zor ayakta duruyoruz yapma bole şeyler senden rica ediyorum kanka
Ben zaten kac ay oldu slot oynamiyom eskiden ne alsam spordan hemen verirdim simdi geri spora veriyoz puahhBen daha 2 gün önce kaçırdım 500-250-100 falan attı yakalayamadı
Babacım bos durma sende puajahEvi inlettim hahahahahha
Ss alsaydın tutardıBen daha 2 gün önce kaçırdım 500-250-100 falan attı yakalayamadı
Mekana ortak olmusum babamdan gelen mesaja bak
Oynadık bekliyozBabacım bos durma sende puajah
Tutar bağırttıUlan şu bile gelmiyor bodo ilk penaltiyi kacirmisti bakmiyodum bile basket yatar diye basket 10 fark atmis bodo turu gecmisEkli dosyayı görüntüle 770079