- 80,244
- 53,079
- 113
Vbete bak makslar jackpotlar havada ucusuyor ak
2 gündür hayatımızı verdik bi gün giremedik uçultursu sabaha kadar dağıtır bunlar ondan sonra 4 ay slotlarına girilmez 😅Vbete bak makslar jackpotlar havada ucusuyor ak
La bende yakaladim ak 400 lira verdi ayip degil mi2 gündür hayatımızı verdik bi gün giremedik uçultursu sabaha kadar dağıtır bunlar ondan sonra 4 ay slotlarına girilmez 😅
Bugün ben 2 alıma 200 tl ile ayrıldım hak mı buVbete bak makslar jackpotlar havada ucusuyor ak
Geçen dede 1000 e girdim 1k üç satın alımda 7kya yükseldi bu aralar açmışlar sanırsamVbete bak makslar jackpotlar havada ucusuyor ak
Ben deneyemedim bu hak mıLa bende yakaladim ak 400 lira verdi ayip degil mi
EgeIban at yarim saatte sanada 300 atim valla bende simdi harbiden kalmadi birsey
Aynen açmışlar geçmişi buraya atarsam ağlarsın en yükseği 50x 🤣Geçen dede 1000 e girdim 1k üç satın alımda 7kya yükseldi bu aralar açmışlar sanırsam
Yarım saate mi atcam
Ben hep küsüratla oynuyom zaten hiç vermiyor ama geçen verdi gibi oldu geri aldıAynen açmışlar geçmişi buraya atarsam ağlarsın en yükseği 50x 🤣
Yeminle slot oynamaya basliyom resmen yutuyor parayi maks verdigi 120x ödemeBugün ben 2 alıma 200 tl ile ayrıldım hak mı bu
Sitede para slot çeviriyorum anca cevrim biter yarim saatte atarim sana sen iban bırak bana kankaYarım saate mi atcam
Parası ödedi mi şükrediyorumYeminle slot oynamaya basliyom resmen yutuyor parayi maks verdigi 120x ödeme![]()
Aslan kardeşim çevirSitede para slot çeviriyorum anca cevrim biter yarim saatte atarim sana sen iban bırak bana kanka
Paranın bitmeyeceğine inanıyorsan son paran değildir 😅 ben gene de bırakayımSitede para slot çeviriyorum anca cevrim biter yarim saatte atarim sana sen iban bırak bana kanka
Ya yürü sende deli ettin kendiniİntihar edicem Allah'a emanet olun
Bugun degil la slotu biraktik gibi bisey bir defa egt jackpot yakaladim onu dedimBen deneyemedim bu hak mı